Action-clip voor Apple Pencil

Met deze goedkope kabelbinder van Action zet je je Pencil vast

Bij Action vind je voor weinig een kabelbinder, waarmee je je Apple Pencil kunt vastmaken aan de iPad Pro. Handig als je Pencil steeds wegrolt!

Action-kabelbinder voor Apple Pencil

We krijgen van iCulture-lezers regelmatig tips om de Apple Pencil in bedwang te houden. Met een elastiekje er omheen gewikkeld voorkom je dat de Pencil wegrolt en met deze Pencil-hack raak je de meegeleverde oplader niet meer kwijt. Het idee van iCulture-lezer Jean is ook een goeie: met een goedkope kabelbinder van Action maak je de Pencil vast aan de iPad.

Kabelbinder voor Apple Pencil

Je vind deze kabelbinders voor een habbekrats in de winkelrekken van Action, dus mocht je nog een last-minute sinterklaascadeautje zoeken voor een iPad-gebruiker en is de bodem van je spaarpot in zicht, dan is dit meteen een goed idee. Ken je iemand met een iPad Pro, die constant klaagt dat de Pencil wegrolt, dan is hier je antwoord.

Action-clip voor Apple Pencil

De Bekijk ook

Review: Apple Pencil, hoe goed bevalt Apple's potlood voor iPad Pro?

De Apple Pencil is een compleet nieuw product voor Apple. Hoe goed bevalt deze tekenpen voor de iPad Pro? Bij iCulture gingen we schrijven en tekenen om onze ervaringen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2017, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple pencil, goedkoop
Device iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.