iPhone 7 doosje

iPhone 7 met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 7 abonnementen: check de scherpste prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 7 met abonnement.

- Los vanaf €505,- of iPhone 7 met abonnement

iPhone 7 kleurenEen iPhone 7 kopen doe je natuurlijk door eerst alle iPhone 7 prijzen te vergelijken! Wil jij de iPhone 7 met abonnement? Dan ben je op de juiste plek, want op deze pagina lees je alles over de iPhone 7 met abonnement bestellen bij providers en diverse webwinkels. Je vindt hier ook de meest interessante deals en informatie over de verkrijgbaarheid van de iPhone 7.

iPhone 7 abonnement en koopadvies

De iPhone 7 is nog steeds verkrijgbaar bij Apple en diverse online aanbieders. En dat is logisch, want dit is een betaalbaar toestel voor mensen die de beste afweging zoeken tussen kwaliteit en prijs. In dit overzicht lees je alles over iPhone 7 abonnementen en waar je op moet letten, zodat jij de aanbieding vindt die het best bij jou past.

iPhone 7: de belangrijkste feiten

De iPhone 7 heeft een herkenbaar uiterlijk, maar zit toch vol met vernieuwingen ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6s. De accuduur en prestaties zijn er flink erop vooruit gegaan. Het toestel werd in september 2016 onthuld en dezelfde maand kwam de iPhone 7 al beschikbaar in Nederland en België. Er is ook een grotere variant verkrijgbaar met de naam iPhone 7 Plus.

Let hierop bij een iPhone 7 kopen

Bij het kiezen van een iPhone 7 met abonnement kijken mensen vaak vooral naar de hoeveelheid opslag en de kleuren, maar het is ook belangrijk om op de voorwaarden van de verschillende aanbieders te letten. Bij veel abonnementen geldt een looptijd van 24 maanden. Dit is prettig als je niet meteen een groot bedrag wilt voorschieten. Een looptijd van 24 maanden is overzichtelijk omdat je vooraf weet welk maandbedrag je kwijt bent.


Dit zijn de top 5 deals voor de iPhone 7 32GB

Dit zijn de top 5 deals voor de iPhone 7 128GB

Wil je zelf iPhone-aanbiedingen vergelijken, bekijk dan onze iPhone vergelijker.

Een alternatief is het kopen van een losse iPhone 7 in combinatie met sim only.

#1 iPhone 7 met abonnement kopen of niet?

Neem je een iPhone 7 abonnement, dan betaal je naast de kosten van de bundel ook een bedrag voor gebruik van het toestel. Dit kan gemakkelijk oplopen tot 35 euro tot 45 euro per maand. Vind je dit te veel, dan zijn er een aantal opties. Je zou een eenmalig bedrag vooraf kunnen betalen, om de maandelijkse kosten te drukken. De iPhone 7 prijzen starten bij €639 in de Apple Store.

#2 iPhone 7 abonnementen vergelijken loont de moeite

Er zijn grote prijsverschillen tussen de providers. Tele2 heeft meestal de voordeligste abonnementen aan, KPN, Vodafone en T-Mobile liggen vaak wat hoger qua prijs. Dankzij onze prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor de iPhone 7!

iPhone 7 kopen met abonnement

#3 Kies het best passende model

Wil je een iPhone 7 kopen, dan is het belangrijk dat je nadenkt over het aantal GB’s opslagruimte. Je kunt dit later niet uitbreiden, dus we raden aan om minimaal 32GB te nemen. Bij het iPhone 7 instapmodel is dit gelukkig al goed voor elkaar, omdat Apple de opslagcapaciteit heeft verdubbeld ten opzichte van voorgaande modellen.

Welk iPhone 7 abonnement moet ik nemen?

Er zijn een paar vragen die je voor jezelf op een rijtje moet zetten voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB of 128GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!