Vernieuwde Apple Store-applicatie nu ook in Europese landen beschikbaar

De Apple Store-applicatie is vanaf nu ook beschikbaar in Europese landen. Ook kun je voortaan je Mac configureren vanuit de app.

apple store pictogramAfgelopen zondag introduceerde Apple na een week lang vol geruchten de Apple Store 2.0. Ook ging toen het gerucht dat er een update zou komen voor de Apple Store-applicatie die consumenten kunnen gebruiken om bijvoorbeeld afspraken te maken in de Apple Stores. Met de applicatie was het al mogelijk om de producten in de Apple Store te bekijken, een afspraak maken bij de bekende Genius Bar, persoonlijke leersessies aan te vragen in One to One en Personal Shopping te doen.

apple store appVandaag kwam de update dan ook beschikbaar. Volgens de beschrijving heb je nu de mogelijkheid om via de app een eigen samenstelling te maken van de Mac die je wilt. Voorheen kon je alleen standaardconfiguraties van de iMac of MacBook bestellen. Daarnaast is er nu ook een ‘in-store mode’ waarmee je snel hulp of aandacht van een verkoper kunt vragen.

Naast al de vernieuwingen is de applicatie nu ook in verschillende Europese App Stores beschikbaar gekomen. Wil je dus de echte Apple Store-ervaring ondergaan, dan bezoek je met de app één van de officiële Apple Stores, bijvoorbeeld in Oberhausen of Parijs. De app is nu beschikbaar in de Duitse, Zwitserse, Franse, Engelse, Italiaanse en Spaanse versie van de App Store. Zoals je ziet ontbreekt Nederland in dit lijstje, waarschijnlijk omdat er nog geen Apple Store is, maar de kans is groot dat daar binnenkort verandering in komt.

Wil je de app downloaden, dan zul je een account in een van de genoemde landen moeten hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2011, 10:22
Categorie Diensten
Onderwerpen apple store, applicaties

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.