Populaire Hue-app Goldee: dynamisch licht op achtergrond

Goldee for Philips Hue is een geliefde iPhone-app voor de bekende sfeerverlichting. De applicatie biedt nu lichtschema's op de achtergrond.

Philips Hue SpotlightDe populaire Philips Hue-app Goldee heeft een update gekregen waar gebruikers reikhalzend naar uitkeken. De applicatie kan haar dynamische lichtschema’s nu actief aanhouden, ook als je de app niet gebruikt en open hebt staan. Voorheen moest je de app open houden als je bijvoorbeeld wakker wilde worden met nagebootst zonlicht, of in slaap wilde vallen met behulp van de sleeptimer. Het is beslist niet de enige verbetering in versie 2.0.

Als je meer apparaten hebt om de Philips Hue-verlichting mee aan te sturen, kan je in je handen wrijven voor de grote update. Je kan de Goldee-app op de iPhone en iPad installeren en ze beide als afstandsbediening gebruiken. De voorwaarde is dat lichten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten.

Goldee for Philips Hue Volcano Flow iPhoneGoldee for Philips Hue gaat op verschillende beter om met energie. De applicatie heeft een intelligente schakelaar gekregen die de app deactiveert zodra je de Philips Hue buiten de app om uitschakelt. Daar heb je wel de laatste Philips Hue-bridge voor nodig. Je kan alle lampen nu overigens ook uitschakelen vanuit de app. Goldee is ook slimmer ingericht voor batterijverbruik van je iPhone. Het ‘sunrise alarm’ slurpt je batterij niet langer leeg terwijl je nog slaapt en de app moet vlotter werken.

Inhoudelijk zijn er twee nieuwe lichtschema’s toegevoegd aan Goldee. Volcano Flow omringt je door oranje, rood en donkere tinten. Misty Secret wil een mysterieuze sfeer neerzetten. Beide schema’s hebben soepele lichtovergangen die je prima in huis kan gebruiken. Juist het gegeven dat Goldee niet alleen flikkerlichtendisco’s maakt van je Philips Hue-lampen, maakte de app zo geliefd.

Downloaden: Goldee for Philips Hue (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2014, 13:01
Categorie Lifestyle
Onderwerpen goldee, philips hue, verlichting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.