Withings Health Mate 2.0: eigen stappenteller met sociale tijdlijn

Withings Health Mate voor iPhone heeft een fikse update gehad, waardoor de app nu ook stappen telt zonder integratie met andere apps.

overzicht stappen withingsFitnessmerk Withings heeft de app Withings Health Mate bijgewerkt naar versie 2.0, waardoor de app nu ook stappen telt zonder integratie met Runkeeper. Daarbij stelt de applicatie je steeds verschillende doelen, zoals 10.000 stappen per dag zetten. In de nieuwe versie hebben gebruikers bovendien een nieuwe tijdlijn, met allerlei motiverende data zoals badges, tips en herinneringen. Met deze update wordt Health Mate als app zowel onafhankelijker als socialer, waarmee de makers steeds meer de competitie met andere gezondheidstrackers aanzwengelen, zoals bijvoorbeeld het nieuwe Breeze.

tijdlijn withingsDat sociale aspect vind je bijvoorbeeld terug in het feit dat gebruikers nu iedereen met een iPhone kunnen uitnodigen om samen te lopen. Volgens de makers lopen gebruikers met vrienden in de ranglijsten van Health Mate namelijk 24 procent meer dan gemiddeld. Met deze nieuwe uitnodig-functie hopen ze dat percentage omhoog te krijgen.

Ook nieuw: de app heeft nu herinneringen die je aanmoedigen om veranderingen in je dagelijkse routine te bewerkstelligen, zodat je bijvoorbeeld actiever bent, beter kunt slapen of zal afvallen.

Voor wie Withings niet kent: de app is onderdeel van de fitnesslijn van Withings en synchroniseert daarom onder andere met de Pulse-activiteitentracker en de Withings weegschaal.

Downloaden: Withings Health Mate (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2014, 17:03
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen stappenteller, withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.