Photo Manager Pro krijgt TIFF- en betere RAW-ondersteuning

Photo Manager Pro is afgeprijsd vanwege nieuwe functies, zoals bijsnijden, TIFF-formaat, RAW-foto's van Canon en Nikon inlezen en automatisch kleiner maken van het fotobestand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

photo manager proPhoto Manager Pro is 70% in prijs verlaagd vanwege de nieuwe update die in de App Store is verschenen. Deze update bevat optimalisaties voor de nieuwe iPad, heeft een nieuwe functie gekregen om foto’s bij te snijden en ondersteunt nu het TIFF-formaat. Je kunt de app ook gebruiken om RAW-foto’s uit Canon- en Nikon-camera’s van de computer naar je iOS-apparaat over te zetten. Photo Manager Pro is een oplossing voor mensen die veel te veel foto’s en video’s op hun iPhone of iPad hebben en een manier zoeken om ze te ordenen en te delen.

Natuurlijk zit er een diashow-functie in Photo Manager Pro, zodat je de vakantiefoto’s makkelijk aan anderen kunt tonen. In de iPad-versie zit ook een vergelijkingsfunctie, waarbij je 2 tot 6 foto’s naast elkaar op het scherm te zien krijgt. Zo kun je de beste foto kiezen uit een grotere serie. Je kunt mappen maken, bewerken en wissen voor het overzichtelijk opslaan van je foto’s, waarbij je ook submappen kunt maken. Als je wilt, kun je foto’s sorteren op datum, bestandsnaam, type of een zelfgekozen volgorde. Photo Manager Pro biedt de mogelijkheid om de hele app, of alleen een paar specifieke mappen, te beveiligen met een wachtwoord. Zo zijn er nog meer functies aanwezig, te veel om hier allemaal op te sommen. Normaal kost de app €2,39 maar je kunt tijdelijk de app downloaden voor €0,79.

Downloaden: Photo Manager Pro (normaal €2,39, tijdelijk €0,79 – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:12
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.