Nieuwe applicatie iSteam maakt condens op iPhone-ruit

iSteam is een leuke nieuwe applicatie waarmee je condens op je iPhone-scherm kunt laten verschijnen door in de microfoon te blazen. Daarna kun je boodschappen op het scherm schrijven.

isteamEen van de leukste nieuwe applicaties van het nieuwe jaar is iSteam. En nee, dat heeft niets te maken met iSteamy, een erotiekapplicatie waar we wel eens aandacht aan besteed hebben. iSteam is voor alle leeftijden: je kunt in de microfoon blazen om het scherm te laten beslaan. Daarna kun je met je vinger boodschappen op het scherm schrijven, zoals je op de badkamerspiegel of op een beslagen ruit zou kunnen doen. Ook leuk: schrijf een geheime boodschap op het scherm en geef de iPhone daarna aan iemand anders. Zodra deze in de microfoon blaast wordt de boodschap zichtbaar.

isteam_instellingBij iSteam lopen waterdruppels omlaag op de plaats waar je op het scherm hebt getekend, zodat het effect behoorlijk realistisch is. De waterdruppels houden rekening met de zwaartekracht, dus als je je iPhone kantelt doen de waterdruppels dat ook. Steam toont de condens op foto’s die op je iPhone staan. Je kunt de tekeningen vanuit de applicatie naar je vrienden mailen. Geluidseffecten zitten er natuurlijk ook in: als je met de vinger over het iPhone-scherm beweegt hoor je het piepende geluid dat bij sommige mensen rillingen op de rug veroorzaakt.

Ontwikkelaar Kostas Eleftheriou heeft aangegeven dat iSteam tot het weekend gratis is, daarna waarschijnlijk €0,79. Snel downloaden dus.

Meer info: iSteam
Installeren: iSteam (gratis)
Via: Mashable

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2009, 12:26
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.