Mobile Mouse Pro nu ook geschikt als presentatieklikker

Mobile Mouse Pro is voortaan ook geschikt om Powerpoint en Keynote mee te bedienen en de applicatie synct het klembord van je pc of Mac met die op je iPhone.

Mobile Mouse ProMobile Mouse Pro heeft een flinke update gehad. Met de applicatie, die eerder Air Mouse heette, kun je een Mac of computer bedienen via Wi-Fi. De applicatie heeft zowel een muis als een toetsenbord in zich. Daarnaast kun je iTunes bedienen en applicaties starten met speciale afstandsbedieningen. Daar is met deze update een presentatieklikker aan toegevoegd. Voortaan kun je Keynote of Powerpoint bedienen via de applicatie.

Mobile Mouse ProEen andere handige functie die is toegevoegd aan Mobile Mouse Pro is Clipboard Sync. Dit houdt in dat het klembord op je pc of Mac automatisch beschikbaar is op je iPhone. Als je dus bijvoorbeeld een link kopieert in de browser op je computer kun je hem vervolgens op je iPhone weer in je browser plakken. De applicatie heeft een aantal slimmigheden toegevoegd aan Clipboard Sync waardoor je bijvoorbeeld met één klik een telefoonnummer op je iPhone kunt bellen als je deze kopieert op je computer.

Naast deze twee grote uitbreidingen zijn er ook wat kleine functionaliteiten toegevoegd aan de app. Zo is het verslepen van bijvoorbeeld icoontjes makkelijker dankzij drag lock. Ook als je het trackpad op je iPhone loslaat blijf je een item verslepen, totdat je weer klikt. Daarnaast is de volumecontrole voortaan beschikbaar vanuit alle verschillende afstandbedieningen.

Al met al is Mobile Mouse Pro dankzij deze update een zeer complete applicatie geworden om je computer mee te bedienen.

Downloaden: Mobile Mouse Pro (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2011, 8:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen keynote, microsoft, muis, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.