iPhone Game-update #15: Dead Space, Terra en Broken Sword

iPhone Game-update #15: Dead Space, Terra en Broken Sword. Elke dag houden we op iPhoneclub de bezoekers op de hoogte van het laatste gamenieuws.

Dead Space 1Elke nieuwe dag brengt ons een nieuwe iPhone Game-update. Vandaag kon je eerder al lezen over het gratis spel Penalty Trainer. Nu is er ook nog nieuws binnengekomen omtrent de release Dead Space, nemen we een kijkje naar de nieuwe RPG Terra en heeft Broken Sword een update gekregen.

Dead Space op 25 januari

Dead-Space 2Het lag al aardig voor de hand, maar Electronic Arts heeft het nieuws bevestigd: Dead Space zal namelijk vanaf 25 januari vanuit de App Store te downloaden zijn. Dat is tegelijk met de grote gamerelease van Dead Space 2, die uit zal komen op de PC, Playstation 3 en Xbox 360.

Dead Space voor de iPhone zal het gat tussen het eerste en het tweede deel overbruggen. Hierin speel je een onderzoeker die in een verlaten ruimteschip op zoek is naar overlevenden. Het spel zal een volledig avontuur zijn, dat vanuit het derdepersoonsperspectief te besturen zal zijn. Verder is bekend dat je de rol aanneemt van Isaac’s collega Vandal. Wat het spel zal kosten en hoeveel levels het spel bevat is allemaal nog niet duidelijk. Bekijk hieronder de trailer van onze collega’s van TouchGen om een beter idee van het spel te krijgen.

Nieuwe RPG Terra vandaag uit

terra1Vandaag is de nieuwe Koreaanse RPG Terra voor de iPhone uitgekomen. Het spel lijkt erg op de Japanse RPG’s die in de jaren negentig verschenen en is volgens kenners goed te vergelijken met Zenonia. Natuurlijk moet er in deze RPG weer de strijd aangebonden worden met het kwaad en dit doe je door zeventien verschillende kerkers te doorkruisen en verschillende vijanden een kopje kleiner te maken. Terra is nu nog voor 79 cent te downloaden, maar volgens de ontwikkelaar zal hier snel verandering in komen. Ook ondersteunt de game in app-purchases om zo je karakter nog sneller te versterken.

Download: Terra (€0,79)

Broken Sword: The Smoking Mirror krijgt update

broken swordBroken Sword: The Smoking Mirror: Remastered is nog niet zo heel lang uit en werd geteisterd door een aantal vervelende bugs. Vandaag is er heel stiekem een update uitgekomen, die een aantal van die bugs zou moeten verhelpen. Ook is het spel vanaf deze update te spelen op tweede generatie iOS-toestellen. Ontwikkelaar Revolution kreeg hier namelijk veel vragen over en heeft zich dus ingezet om aan die vraag te voldoen. Het spel is momenteel nog steeds voor €5,49 te downloaden vanuit de App Store.

Download: Broken Sword: The Smoking Mirror (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2011, 21:25
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.