iculture-populaire-apps
Populaire Apps

‘iOS-apps binnenkort te huur’

In iTunes 10.5 beta 9 is code opgedoken die er op wijst dat je binnenkort apps kunt huren via de App Store. Hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan horen we wellicht morgen, tijdens het 'Let's Talk iPhone'-evenement.

iPhone apps huren
In iTunes 10.5 beta 9 is een interessant stuk code gevonden. Het wijst erop dat het binnenkort niet alleen mogelijk wordt om apps te kopen, maar ook om ze te huren. Een gehuurde app wordt automatisch verwijderd nadat je huurperiode verlopen is.

De ontdekking werd gedaan door @sonnydickson, die het vervolgens op Twitter deelde. De gelekte code komt net op tijd voor Apple’s iPhone-evenement morgen, waar er een nieuwe iPhone verwacht wordt. De mogelijkheid om apps te huren heeft wellicht te maken met iOS 5, waar we tijdens de keynote waarschijnlijk ook meer over zullen horen. Het evenement zal om 19:00 Nederlandse tijd plaatsvinden en is op meerdere manieren bij te houden.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 18:24
Categorie Uncategorized
Onderwerpen huren, itunes, populaire apps

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.