Gmail 2.1: horizontaal door je e-mails vegen op iPhone

Gmail 2.1 voor de iPhone en iPad zorgt voor de mogelijkheid sneller meerdere e-mails tegelijk te behandelen en laat je horizontaal vegen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Gmail iPhone iPad 2.1Gmail heeft een update gekregen op de iPhone en iPad. Je kan voortaan een stuk sneller ongelezen mails achter elkaar lezen. Gmail 2.1 voor iOS maakt het namelijk mogelijk om horizontaal door je mails te vegen, in plaats van eerst terug te gaan naar je inbox en daar de volgende mail te openen. Daarnaast is de applicatie sneller geworden in het behandelen van meer e-mails tegelijk. Je hoeft nu maar een vinkje voor een mail te zetten om meteen een beroep te doen om de opties archiveren, verwijderen, verplaatsen, labelen of meer.

De laatstgenoemde update is er althans een die door Google wordt beweerd, maar in onze testsessie zien we geen verandering ten opzichte van Gmail vóór de update. Zodra je een mail selecteert met het vinkje ervoor, kan je behalve de hierboven genoemde functies, afzenders van mails dempen, mail als spam markeren of als ongelezen markeren. Door op Annuleren te drukken, deatciveer je de beheeropties. Maar dat was al mogelijk.

Google benoemt verder dat de prestaties van de applicatie zijn verbeterd en dat er fouten uit de app zijn gehaald. In een korte test van Gmail 2.1, merken we wel dat de applicatie de neiging heeft mailtjes waar je op hebt gedrukt, langer blauw te laten staan. Ook nog als je terugkomt uit een mail naar de inbox. Daardoor lijkt het alsof je nog wacht totdat je een mailtje in beeld komt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn.

Downloaden: Gmail (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2013, 19:22
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, gmail, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.