Digg nu op iPad verschenen

Digg voor iPad brengt het beste nieuws van het web op tabletformaat naar je toe. De Digg-app voor iPhone is ook vernieuwd, met Paperboy-functie en Reading Sync.

digg ipadDigg heeft haar iPhone-app nu ook voor de iPad uitgebracht. De applicatie die een selectie van artikelen op internet voor je maakt, bevat de nieuwe Reading Sync-functie, waarmee je verder kunt lezen vanaf de plek waar je de laatste keer bent gebleven. De nieuwe functie is bedoeld voor mensen die op meerdere iOS-apparaten de Digg-applicatie willen gebruiken, bijvoorbeeld afwisselend op een iPhone en iPad.

De update brengt ook ondersteuning voor het grotere scherm van de iPhone 5 met zich mee. Begin augustus probeerde Digg zichzelf nieuw leven in te blazen door het uitbrengen van een iPhone-app. Digg besefte dat ze niet meer de hippe start-up van een paar jaar gelden zijn en besloot een herstart te maken.

Digg is een website die ‘het beste’ van het web verzamelt. Lezers bepalen daarbij wat interessant is. Toen vorige maand de vernieuwde iOS-app verscheen kondigde Digg aan dat ze een native ervaring op elk apparaat wilden bieden. Een speciaal aangepaste tabletversie is dan ook logisch. Juist de iPad is erg geschikt om op een zaterdagmiddag eens door wat interessante artikelen te gaan bladeren. Bovendien vinden 30% van de bezoeken aan Digg al plaats vanaf een iPad.

De nieuwe app heeft ook de Paperboy-functie gekregen. De app downloadt automatisch de nieuwste Digg-verhalen zodra je huis of werk verlaat. Dit gebeurt aan de hand van GPS-locatie. Interessante artikelen kun je opslaan voor later in de Reading List. De performance van de app is ook verbeterd en Digg heeft de navigatie wat simpeler gemaakt.

Downloaden: Digg (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2012, 10:42
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.