iCulture Weekend: Apple vs Samsung, iOS 8, iSwatch, Cloaq en meer

Afgelopen weekend op iCulture: de uitspraak in de patentzaak Apple vs Samsung, onze wensen voor iOS 8, anonieme sociale netwerk Cloaq en nog veel meer.

apple-samsung-rechtszaakAfgelopen weekend passeerden er weer genoeg leuke nieuwtjes en apps de revue. De patentzaak tussen Apple en Samsung kwam tot een hoogtepunt, Apple deed weer een interessante overname, Horlogemaker Swatch wil de iWatch tegenhouden en nu WWDC 2014 langzaam dichterbij komt kijken we alvast naar onze (en jullie) wensen voor iOS 8. Hieronder vind je ons volledige overzicht.

Wat verwachten we van iOS 8

iOS 8 conceptWe zitten alweer in de maand mei en dat betekent dat Apple’s ontwikkelaarsconferentie nog maar een maandje op zich laat wachten. De verwachting is dat er veel aandacht zal zijn voor OS X 10.10, het nieuwe besturingssysteem voor de Mac. Toch ligt het ook voor de hand dat Apple iOS 8 zal introduceren. Al zal die waarschijnlijk niet zo ingrijpend zijn als de introductie van iOS 7. We hebben onze wensen alvast op een rijtje gezet.

Meer lezen: Verlanglijst voor iOS 8 – wat willen we zien?

Meer nieuws dit weekend

Cloaq: het anonieme broertje van Facebook

Cloaq iPhone anoniem broertje van FacebookSociale netwerken zijn bedoeld om allerlei dingen met vrienden en bekenden te delen, maar ondertussen zien we ook steeds meer anonieme sociale netwerken opduiken. Eerder was er al Secret, dat in Nederland nog niet beschikbaar is, maar ook Whisper en Uit de Doofpot die je al wel kunt gebruiken. Afgelopen weekend keken we uitgebreid naar een alternatief dat wel in Nederland én België te gebruiken is: Cloaq is het anonieme broertje van Facebook, maar wat kun je ermee en waarom zou je dingen anoniem willen delen?

Meer lezen: Review: Cloaq – het anonieme alternatief voor Facebook op iPhone.

Meer apps dit weekend

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.