Witte iPhone 4 duikt op in nieuwe Apple Store-app

In de nieuwe Apple Store-applicatie is de witte iPhone 4 opgedoken, maar het toestel is momenteel nog niet te reserveren.

Witte iPhone 4 in Apple Store-appOpnieuw zijn er aanwijzingen dat de witte iPhone 4 binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Ditmaal in de nieuwe Apple Store-applicatie, waarover wij eerder vandaag schreven. In de bijgewerkte applicatie wordt de witte iPhone 4 weergegeven in de categorie te reserveren producten, zo ontdekte Mac Rumors-forumlid Bandolier.

Bandolier legt zijn bevindingen als volgt uit:

When you open the app, press Store, Reservations, Reserve Products, iPhone, and from there you are now able to select the white iPhone 4 (16 and 32 GB) to reserve.

Als hij echter een van de twee witte iPhone 4-modellen wil reserveren, verschijnt de melding dat er wegens grote vraag momenteel geen iPhone-reserveringen worden aangenomen. Frederico Viticci van de website MacStories probeerde het ook en kreeg een “We’ll be back soon”-melding op zijn scherm. Het is natuurlijk mogelijk dat Apple een foutje heeft gemaakt, maar het zou ook kunnen dat de witte iPhone 4 nu toch snel verkrijgbaar is.

Twee weken terug werd de witte iPhone 4 plotseling gesignaleerd in New York. De eigenaar claimde het toestel van een vriend te hebben gekregen die bij Apple werkt. Die zou hem hebben verteld dat Apple’s leveranciers het wit van de homeknop niet gelijk konden krijgen aan de witte kleur van de rest van de behuizing. Apple wil het toestel nog dit jaar op de markt gaan brengen, zo liet het bedrijf in juli al weten.

Via: Boy Genius Report

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2010, 16:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple store, geruchten, witte iphone

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.