International Locations: zoeken naar locaties met Siri (jailbreak)

De jailbreaktweak International Locations for Siri zorgt ervoor dat Siri's regiorestrictie voor het zoeken naar locaties wordt uitgeschakeld. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op zoek naar een restaurant in de buurt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

International Locations for SiriSiri is gewoon in Nederland te gebruiken, maar met wat restricties: zo ondersteunt de virtuele assistent geen Nederlandse taalherkenning en kunnen er ook geen locaties gevonden worden bij jou in de buurt. Dat laatste is te danken aan de gebruikte dienst Yelp, die nog niet zo uitbundig is uitgerold in Europa als in de Verenigde Staten. De nieuwe tweak International Locations for Siri haalt de locatierestrictie van Siri’s Yelp-gebruik weg, zodat je alsnog met behulp van stemherkenning op zoek kunt naar bijvoorbeeld een café in Nederland.

International Locations for Siri werkt zoals verwacht, maar we moeten alsnog een paar kanttekeningen maken bij de de tweak. Gezien Yelp in Nederland amper is opgepikt door bedrijven, zul je maar weinig tegenkomen wanneer je zoekt naar een café, restaurant of een ander gebouw. De tweak lijkt daarom vooral leuk voor mensen die willen zien hoe de locatiedienst van Siri werkt, maar het niet erg vinden dat hij nog niet helemaal efficiënt is.

Via iSpazio.

International Locations for Siri is voor $0,99 te downloaden in de Cydia Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, Siri, tweak, yelp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.