iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 8 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 8 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag geven we je de beste Facebook privacy tips. Wat kun je doen om te voorkomen dat Facebook alles van je weet? Met onze zes tips weet je wat je te doen staat. Onze minister van Justitie en Veiligheid wil een celstraf voor de mobiele telefoon in de auto, die kan oplopen tot maximaal twee jaar. Ben jij hiervoor of zie jij niets in een hogere straf voor appen achter het stuur? En wist je dat Google de notch verwelkomt, terwijl Apple er alweer vanaf wil? Met Android P neemt Google maatregelen voor toekomstige telefoons met een iPhone X-achtige uitsparing. Ook is Apple’s nieuwe Supplier Responsibility Report 2018 uitgebracht, waaruit blijkt dat er meer overtredingen gedaan zijn. Wat gaat Apple hieraan doen? Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Instappen in de NS-trein.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - In de NS Reisplanner Xtra kun je nu ook op bus, tram en metro haltes zoeken in het onderdeel Vertrektijden.
  • Omroep Flevoland (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Leuk voor inwoners van Flevoland: de bijbehorende app is helemaal vernieuwd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.