iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 18 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 18 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag veel nieuwe apps op iCulture. Zo is er een nieuwe versie van Parallels Desktop op komst, bezorgt de app ResQ restjes van Amsterdamse restaurants en krijgt Google Duo binnenkort ook audiogesprekken. Ook lees je meer over de stevigheid van Gorilla Glass 5 en kijken we naar de schermformaten van de smartwatchmarkt. Dat en nog veel meer lees je allemaal hieronder in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.3+) - In OneDrive kun je nu rechtstreeks Microsoft Office-documenten aanmaken.
  • Deus Ex GO (€5,49, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 8.0+) - Deus Ex Go is van dezelfde makers als Lara Croft Go en Hitman Go, maar speelt zich af in de wereld van de first-person shooter Deus Ex.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt nu zelf de positie bepalen voor de Markeer alles als gelezen-knop.
  • Reddit (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - De Reddit-app heeft nu een nieuwe sorteerbalk voor feeds.
  • Esplorio Travel Journal & Blog (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - De reisapp Esplorio is op vele plekken grondig verbeterd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.