iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 27 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 27 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe dag na iOS 11.0.1 was voor ons op de redactie reden om weer eens wat handige tips op een rijtje te zetten, bijvoorbeeld over het vergrootglas en de systeemtrillingen, maar ook over het maken van Live Photos tijdens FaceTime-gesprekken en het automatisch afspelen van video’s in Safari. We krijgen nog regelmatig vragen van mensen die zich afvragen welke Apple Watch ze moeten hebben en vandaar dat we een Apple Watch keuzehulp hebben gemaakt, zodat je in één oogopslag kunt zien
Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

D-Link Omna

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • OMNA (Gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Een update van de Oman-App voegt allerlei nieuwe functies aan de Omna-beveiligingscamera toe.
  • Battle.net (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Communiceer met je Blizzard-vrienden dankzij de Battle.net-app.
  • Flipboard: The Social Magazine (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.7+) - Flipboard werkt nu met de nieuwe iOS 11-functie Kleuren slim omgekeerd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze tv-app van KPN kan nu ook on demand-films en series onderweg afspelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Rennen zonder je iPhone op zak maar met de Apple Watch om je pols kan nu met Runtastic Pro.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ondersteuning voor drag & drop in iOS 11.
  • Fantastical Calendar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Ook voor de iPhone-versie ondersteuning voor drag & drop in iOS 11.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.