iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 17 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 17 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDeze 17 juli is een bijzondere dag en wel om meerdere redenen. Allereerst is het World Emoji Day en daarom kijken wij naar vijf verbeteringen die emoji nog leuker maken. Ook gaf Apple alvast een voorproefje van het design van de nieuwe emoji van 2017, die later dit jaar beschikbaar komen. Bovendien is het alweer vijftien jaar geleden dat iCal aangekondigd werd. Wist je dat 17 juli altijd standaard in het Agenda-icoontje weergegeven wordt? Er was ook ander nieuws vandaag, want en nieuwe WhatsApp-update laat je chats vastzetten, zodat deze altijd bovenaan staan. Wel zo handig. Tot slot kijken we naar de verschillen tussen Philips Hue en IKEA Tradfri en lopen we alvast warm met apps voor de Nijmeegse Vierdaagse. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Stack van TransIP op de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • STACK Storage (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Beheer lokale bestanden en
  • ABN AMRO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Je kan nu met identifier maximaal €250.000 overmaken.
  • WordPress – Sitebouwer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - WordPress heeft nu een mooie editor met ritch-tekst en HTML.
  • Vekt - Gewicht tracker (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Vekt heeft betere lijnweergave voor gewichtmetingen en verbeterde notificaties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.