iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 27 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 27 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was een memorabele dag: Apple heeft de iPod nano en iPod shuffle van haar website verwijderd. Je kunt deze klassieke iPod-modellen dus niet meer online bij Apple bestellen. Ander minder leuk nieuws, is dat PayPal als betaaloptie problemen geeft met Delen met gezin. Kies je voor PayPal, dan kunnen gezinsleden geen aankopen meer doen. Onhandig dus, omdat je terug moet naar een creditcard. Daarnaast bespreken we vandaag nog de uitslag van de iCulture peilt over de iPhone SE, lijkt de iPhone 8 in november te komen en is mogelijk de draadloze oplaadmodule voor de iPhone 8 gelekt. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - OV Radar toont de treinen, bussen en trams bij jou in de buurt.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Krijg updates als je vrienden in de buurt zijn.
  • GoPro Quik (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.0+) - De vernieuwde GoPro-app heeft nu QuickStories, een soort Aandenkens voor je GoPro-camera.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.