‘Gouden Apple Watch kost je minstens 4.000 dollar’

Een gouden Apple Watch gaat je minstens 4.000 dollar kosten, aldus anonieme bronnen. De roestvrij stalen Apple Watch is een stuk goedkoper.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch goldHet Franse iGen beweert de prijzen voor een aantal Apple Watch-modellen te weten. De roestvrij stalen Apple Watch zou worden verkocht vanaf 500 dollar, terwijl het gouden model een veel forser prijskaartje krijgt: tussen de 4.000 en 5.000 dollar.


Apple had zelf al bekendgemaakt dat de goedkoopste Apple Watch wordt verkocht vanaf 350 dollar. De prijzen voor de roestvrij stalen en gouden horloges zijn echter nog niet onthuld. De geruchten geven ons nu dan toch een vermoeden. De Franse website had het wel vaker bij het rechte eind – ze wisten bijvoorbeeld als eerst te vertellen hoe de iPhone 6 Plus ging heten.

Er wordt enkel gesproken over een dollarprijs voor de Apple Watch. Er is nog niks naar buiten gelekt over wat de Apple Watch in euro’s zal kosten. Reken echter niet op een veel lagere prijs door de gunstige eurokoers: de iPhone wordt door Apple in de VS ook verkocht voor 650 dollar, terwijl hij in Nederland voor 700 euro wordt aangeboden.

De Franse bron beweert dat de Apple Watch wellicht rond Valentijnsdag wordt verkocht. Dat is vrij opmerkelijk: een gelekte boodschap van Apple-retailbaas Angela Ahrendts wees op een verkoop in de lente, die pas begint in maart 2015.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.