Google Play Music voor iPhone krijgt functie ‘Ik doe een gok’

Google Play Music heeft een update met iOS 7 design, automatische afspeellijsten en radiostations filteren op genre.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

google-play-musicGoogle heeft voor het eerst een update van de officiële Google Play Music-app voor iOS uitgebracht. Nieuw is de functie ‘Ik doe een gok’, die we al kennen van Google’s zoekmachine. In de Google Play Music-app levert het een willekeurige selectie van nummers op, op basis van je luistergedrag. Maar er zitten meer leuke functies in, zoals radiostations filteren op genre (alleen voor All Access-abonnees), zoeken naar genres en een aangepaste interface voor iOS 7.


Nog een andere vernieuwing: automatische afspeellijsten (auto-playlists), waaronder een Thumbs Up-afspeelijst van alle nummers die je goed vindt. De meeste functies waren al een maand geleden in de Android-versie doorgevoerd. Google Play Music heeft meer dan 20 miljoen muzieknummers en is beschikbaar in twee varianten: een gratis abonnement en een betaald All Access-abonnement. Het geeft je de mogelijkheid om overal naar je muziekcollectie te luisteren vanaf elk ondersteund apparaat dat met internet verbonden is. Half november verscheen na een lange periode van wachten eindelijk de iOS-app voor Google Play Music.

Is Google Play Music een aanrader? Dat lees je in onze vergelijking van streaming muziekdiensten, die we kortgeleden op iPhoneclub publiceerden!

Downloaden: Google Play Music (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:39
Categorie Apps
Onderwerpen google, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.