Google Calendar-webapplicatie krijgt ook update voor iPhone

Naast de update voor de Gmail-webapplicatie heeft ook de Google Calendar webapplicatie een update gekregen. Voorheen kon je alleen de naam van het evenement, datum en tijdstip toevoegen. Met de vernieuwde interface krijg je bij het toevoegen van een event een uitgebreid aantal velden te zien.

Google Calendar webappNaast de update voor de Gmail-webapplicatie heeft ook de Google Calendar-webapplicatie een update gekregen. Eerder was het al mogelijk om events toe te voegen vanaf je iPhone, zij het erg beknopt. Enkel de naam van het evenement, datum en tijdstip konden worden toegevoegd. Met de vernieuwde interface krijg je bij het toevoegen van een event nu een uitgebreid aantal velden te zien waarin je veel meer informatie in kunt voeren. Na het indrukken van de plus rechtsboven kom je in een nieuw scherm terecht. Hier kun je invullen de event-naam, datum, tijdstip en nieuw: waar het event is en de beschrijving ervan. Belangrijker, je kunt nu ook mensen uit je Gmail contacts of daarbuiten uitnodigen voor dit evenement onderaan dit scherm.

Reageren op uitnodigingAls je zelf uitgenodigd wordt voor een calendar event kun je nu ook via de webapp reageren op deze uitnodiging met ja, nee of misschien. Verder laat Google weten dat, indien je netwerkverbinding op je iPhone niet helemaal stabiel is, je alsnog de calendar webapp kunt openen waarbij hij de laatst geopende events laat zien.

De nieuwe versie van de Calendar-webapplicatie is te openen door vanaf je iPhone naar het volgende adres te gaan: http://google.com/calendar/gp

Via: Google Mobile Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2009, 23:48
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen activity, google, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.