Gerucht: Apple-evenement op 24 maart

Er zijn nieuwe geruchten dat er op 24 maart een media-evenement van Apple is gepland. Mogelijke kanshebbers op een update: de Mac mini, iMac en Mac Pro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Media EventVolgens anonieme tipgevers van World of Apple en My Apple Guide heeft Apple op 24 maart een speciaal evenement voor de media gepland. Maar misschien hoeven we helemaal niet zo lang te wachten: de Japanse site Kodawarisan noemt dinsdag 3 maart (morgen!) als de datum waarop een nieuwe iMac zal worden aangekondigd. Apple is bij een aantal producten wel weer aan vernieuwing toe: zo hebben de iMac, Mac Pro en Mac mini al een tijdlang geen update meer gekregen.

MacRumors denkt dat een nieuwe iMac en Mac mini geen apart media-evenement waard zijn. Bij de Mac Pro is dat anders: daar wordt verwacht dat er voor de nieuwe Intel Nehalem-processoren is gekozen. Intel lanceert eind maart deze processoren en de nieuwste update Mac OS X 10.5.7 (die op dit moment bij ontwikkelaars ligt) ondersteunt Nehalem eveneens. Geruchten over iPhone-aankondigingen zijn er op dit moment niet.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, evenement, mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.