Apple verzendt eerste online bestelde iPhone 5s-exemplaren

Apple is begonnen met de verzending van de eerste iPhone 5s-exemplaren, die online waren besteld. Ze zullen in de week van 11 november worden uitgeleverd.

grijze iphone 5sNederlanders en Belgen die in de nacht van 24 op 25 oktober een iPhone 5s hadden besteld, ontvangen vanaf vandaag voor het eerst een verzendbevestiging. Apple lijkt te zijn begonnen met de uitlevering van de toestellen. Dat betekent nog niet dat de iPhones al meteen in handen zijn van de kopers; ze zijn alleen verzendklaar gemaakt en zullen waarschijnlijk pas op maandag of dinsdag door de koerier worden afgeleverd. Als je al eerder de nieuwe iPhone in je armen had willen sluiten, was een tripje naar de Apple Store Amsterdam sneller geweest.


In Amsterdam waren vrijwel alle modellen de afgelopen dagen goed verkrijgbaar. Helemaal soepel verliep de online verkoop niet: Apple riep de woede van heel wat kopers op de hals door bestellingen die met iDeal waren gedaan, te annuleren. Kopers die met iDeal hadden betaald kregen wel hun geld terug, maar kregen het advies om weer achteraan in de rij aan te sluiten en maar met creditcard te bestellen.

Tipgevers: Paz en Arjan

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 179 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.