Apple Korea 500e Store

Apple heeft alle reviews van klanten uit online Apple Store verwijderd

Apple heeft alle beoordelingen van klanten van de online Apple Store gehaald. Waarom Apple dit doet is niet duidelijk.

Beoordelingen van klanten weggehaald

Vandaag heeft Apple wereldwijd alle reviews van klanten op accessoires offline gehaald. Op productpagina’s is de sectie met beoordelingen verdwenen. Dat meldt Apple Insider na een tip van een lezer.

Voorheen konden klanten een beoordeling met sterren en teksten achterlaten bij producten. Dit kan andere klanten helpen bij het kiezen van het juiste product, maar dat lijkt vanaf vandaag verleden tijd. Het gaat hoogstwaarschijnlijk niet om een foutje bij Apple, want in meerdere landen is al bevestigd dat de beoordelingen-sectie is verdwenen.

Klantenreviews voor na

Het weghalen van de beoordelingen zou Apple een minder betrouwbare verkoper kunnen maken. Klanten kunnen immers niet delen of hun aankoop bevalt, en in welke mate. Op 16 november postte Fstoppers een video op YouTube getiteld “Apple Fanboys, Where is your God now?” Hierin werden allerlei negatieve beoordelingen over de nieuwe 16-inch MacBook Pro voorgelezen vanaf de Apple Online Store. Of de beslissing van Apple hier iets mee te maken heeft is onbekend, maar het is wel toevallig dat sinds die datum de beoordelingen weg zijn.

Zodra we meer weten werken we dit bericht bij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2019, 17:08
Bron Bron Apple Insider
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.