Apple verbetert website met uitleg over iOS 7 voor iPhone en iPad

Apple heeft de tippagina's voor iOS 7 op Apple.com verbeterd voor leesbaarheid op de iPhone en iPad.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7 uitlegpagina's iPhoneApple heeft haar uitlegpagina’s over iOS 7 vernieuwd op haar officiële, Engelstalige website. Onder de noemer ‘Basics’ worden allerlei functies en handelingen van Apple’s nieuwe besturingsysteem uitgelegd. Dat is niet nieuw, maar de vorm waarin de tips worden gepresenteerd wel. De pagina is vanaf nu toegankelijker geworden vanaf een iPhone en iPad: je veegt met je vinger door de verschillende onderwerpen heen.

In de opnieuw ontworpen pagina’s leer je over iOS 7 algemeen, de telefoon, mail, Safari, muziek, Siri, iCloud, Zoek mijn iPhone, iMessage, de agenda-app, fotoalbums, camera, Kaarten, iTunes Store, App Store, Contacten, FaceTime, AirDrop, notificaties, Control Center, Wi-Fi, AirPrint en ten slotte instellingen. Op de iPhone zie je alleen de pictogrammen van de onderwerpen staan, op de iPad en desktop zie je er ook schermafbeeldingen bij.

Elke categorie laadt een pagina met de eerste instructie al in beeld. Aan de hand daarvan tik je op tegels eronder om andere onderwerpen te zien. Helaas zijn de tegels zo klein dat je van tevoren niet ziet welke instelling je bekijkt. Wel kan je sorteren via de tags onderaan elke instructie. De Nederlandse iOS 7 support-pagina’s zijn helaas nog niet aangepast.

Apple laat niet het achterste van haar tong zien over iOS 7. Zo zie je onder het kopje iOS 7 wel hoe je het multitask-venster in beeld roept, maar niet hoe je een app kan afsluiten in iOS 7 als hij bijvoorbeeld is vastgelopen. Daar kregen we bij iCulture extreem veel vragen over binnen toen iOS 7 net uit was.

Directe link: Apple’s Engelstalige uitleg over iOS 7

Via 9to5 Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:16
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.