House of Strombo

Apple Music start met muziekserie House of Strombo

Apple Music start met de muziekserie House of Strombo, waarbij artiesten in de huiskamer van een tv-ster optreden.

House of Strombo

Apple Music start vandaag met een serie concertregistraties. In de serie zijn live-optredens en interviews te zien met artiesten. Ook is er te zien hoe het achter de schermen toegaat. De serie speelt zich af in het huis van de presentator, de Canadese radio- en tv-ster George Stroumboulopoulos. Vandaar de naam. Je hoeft geen lid van Apple Music te zijn om de eerste aflevering te kijken.

House of Strombo

House of Strombo

Stroumboulopoulos had al een vaste radioshow op de zondagavond met de naam The Strombo Show. Op Apple Music zal een variant daarop te zien zijn, met videofragmenten, interviews en achtergrondbeelden. De serie gaat vandaag van start en zal voor deze eerste serie beslaat 10 afleveringen.

Hieronder zie je een 15 minuten durend fragment van Apple Music:

Op YouTube is een langer fragment te zien van meer dan een halfuur, waarmee je een goede indruk krijgt wat de serie inhoudt. De eerste aflevering bevat een huiskameroptreden van A Tribe Called Red. Dit is een uit Ottawa afkomstige groep die elektronische muziek maakt en dit mixt met instrumentele hip hop, reggae, moombahton en dubstep-achtige dance.

Je vindt The Strombo Show als je in Apple Music naar het tabblad Bladeren gaat en vervolgens ‘Strombo’ aanklikt. Hier vind je ook afspeellijsten die gemaakt zijn door de radioman met de lange naam. Ook kun je op de Connect-pagina van de betreffende artiesten de video’s terugzien. Ben je gegrepen door de muzieksmaak van Strombo, dan vind je op zijn YouTube-kanaal ook nog diverse andere optredens van zijn eerdere show Strombo Sessions.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2017, 21:39
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, concert, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.