Apple Music start met muziekserie House of Strombo

Apple Music start met de muziekserie House of Strombo, waarbij artiesten in de huiskamer van een tv-ster optreden.

House of Strombo

Apple Music start vandaag met een serie concertregistraties. In de serie zijn live-optredens en interviews te zien met artiesten. Ook is er te zien hoe het achter de schermen toegaat. De serie speelt zich af in het huis van de presentator, de Canadese radio- en tv-ster George Stroumboulopoulos. Vandaar de naam. Je hoeft geen lid van Apple Music te zijn om de eerste aflevering te kijken.


House of Strombo

House of Strombo

Stroumboulopoulos had al een vaste radioshow op de zondagavond met de naam The Strombo Show. Op Apple Music zal een variant daarop te zien zijn, met videofragmenten, interviews en achtergrondbeelden. De serie gaat vandaag van start en zal voor deze eerste serie beslaat 10 afleveringen.

Hieronder zie je een 15 minuten durend fragment van Apple Music:

Click here to display content from embed.itunes.apple.com

Op YouTube is een langer fragment te zien van meer dan een halfuur, waarmee je een goede indruk krijgt wat de serie inhoudt. De eerste aflevering bevat een huiskameroptreden van A Tribe Called Red. Dit is een uit Ottawa afkomstige groep die elektronische muziek maakt en dit mixt met instrumentele hip hop, reggae, moombahton en dubstep-achtige dance.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Je vindt The Strombo Show als je in Apple Music naar het tabblad Bladeren gaat en vervolgens ‘Strombo’ aanklikt. Hier vind je ook afspeellijsten die gemaakt zijn door de radioman met de lange naam. Ook kun je op de Connect-pagina van de betreffende artiesten de video’s terugzien. Ben je gegrepen door de muzieksmaak van Strombo, dan vind je op zijn YouTube-kanaal ook nog diverse andere optredens van zijn eerdere show Strombo Sessions.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.