Apple heeft maker van Bluetooth-headsets niet overgenomen

Gisteren circuleerde het nieuws dat Apple het bedrijf Wi-Gear zou hebben overgenomen. Er ontstonden al snel de eerste geruchten dat Apple plannen had om zelf Bluetooth-headsets op de markt te brengen. Maar Wi-Gear ontkent nu zelf de overname. Er is geen overname gedaan en er is evenmin sprake van een aanbod. De geruchten ontstonden toen […]

imuffsGisteren circuleerde het nieuws dat Apple het bedrijf Wi-Gear zou hebben overgenomen. Er ontstonden al snel de eerste geruchten dat Apple plannen had om zelf Bluetooth-headsets op de markt te brengen. Maar Wi-Gear ontkent nu zelf de overname. Er is geen overname gedaan en er is evenmin sprake van een aanbod. De geruchten ontstonden toen medewerker Michael Kim van Wi-Gear in zijn profielinformatie op Linkedin had aangegeven, dat hij voortaan bij Apple werkt. Maar de overstap naar een andere werkgever betekent niet meteen een bedrijfsovername.

De medewerker was waarschijnlijk overgestapt, omdat Wi-Gear de productie heeft stopgezet en te koop staat. Websites zoals 9to5Mac concludeerden, dat Apple het bedrijf Wi-Gear had overgenomen om zelf stereo Bluetooth-headsets te maken, maar de CEO van het bedrijf spreekt alle geruchten tegen: “The rumor is false”, zei Wi-Gear CEO Mark Pundsack tegen financiële site Barron’s. Zijn bedrijf staat nog steeds te koop.

Wi-Gear maakte draadloze headsets zoals de in dit artikel afgebeelde iMuffs.

imuffs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2010, 14:16
Categorieën Accessoires, Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, bluetooth, gear, headset, overname

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.