iCentre iPad Event vandaag in Amsterdam

Vanavond vind in Amsterdam iPadevent.nl plaats, een reeks presentaties over de iPad.

icentre ipad eventIn het Trouw-gebouw in Amsterdam organiseert winkelketen iCentre een iPad-evenement onder de naam ‘The First iPad Event’. Tijdens de bijeenkomst kun je gebruikers ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen en presentaties bekijken. Het evenement start om 17:30 uur met een hapje en een drankje, vanaf 18:15 uur zijn de presentaties te bekijken en om 20:00 uur is er een interactieve experience en een dinerbuffet.

Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande zal tijdens het evenement de langverwachte Bright iPad-applicatie presenteren. Voormalig Apple-medewerker Fred van der Ende vertelt over de invloed van nieuwe distributiekanalen, mobiele apparaten en social media en The Bridge komt uitleggen hoe je met tablets geld verdient. Onvermijdelijk op zo’n evenement is natuurlijk een presentatie van Sanoma: zij vertellen over de eerste ervaringen bij het ontwikkelen van iPad-apps voor NU.nl, Autoweek, Gamer.nl en (binnenkort verkrijgbaar) Viva. Het event eindigt met een experience curated by Nalden. Daarbij zullen creatieven, ondernemers en artiesten uit de mode, architectuur, muziek en techbranche laten zien hoe ze de iPad gebruiken. Toegang is gratis, aanmelden kan op onderstaande site.

Tip: wie niet persoonlijk aanwezig kan zijn, kan op http://www.ipadevent.nl/live een livestream van het evenement volgen.

Meer info op: ipadevent.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2010, 15:07
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.