Apple Store shopping

iPhone met T-Mobile abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met T-Mobile abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor T-Mobile sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

iPhone met T-Mobile abonnement

Wil je een iPhone met T-Mobile abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante T-Mobile aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste T-Mobile iPhone-abonnementen en de scherpste T-Mobile iPhone deals.

iPhone XS bij T-Mobile

Wil je de nieuwe iPhone XS kopen bij T-Mobile, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! Binnenkort worden namelijk de T-Mobile abonnementen voor dit nieuwe toestel bekendgemaakt.

T-Mobile iPhone aanbiedingen

In 2008 was T-Mobile de eerste aanbieder in Nederland die iPhones mocht verkopen. Dat doet T-Mobile uiteraard nog steeds, waarbij je kunt kiezen uit recente modellen zoals de iPhone X. Kies je voor een iPhone van de vorige generatie, dan kun je je maandbedrag al snel fors verlagen, maar mis je wel de nieuwste functies. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel je kwijt bent.

T-Mobile met iPhone: abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je T-Mobile abonnementen gemakkelijk vergelijken.


Zelf je T-Mobile iPhone-abonnement samenstellen

Wil je zelf je T-Mobile abonnement samenstellen? Dat doe je het snelst via de T-Mobile webwinkel, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden.

Wil je geen omkijken hebben naar je abonnement, dan kies je voor Go Unlimited met onbeperkte data, bellen en sme’en. Deze bundel is ook in de EU geldig, maar dan geldt er wel een (ruime) datalimiet. Je bepaalt zelf of je er een nieuwe iPhone bij wilt hebben.

Gebruik je je toestel minder intensief, dan zijn er de gewone Go-abonnementen. Daarbij kun je maandelijks de databundel bijstellen, zowel omhoog als omlaag. Je bepaalt bij deze bundels zelf het bedrag dat je maandelijks voor het toestel betaalt. Je kunt ook in één keer afbetalen om lagere maandlasten te krijgen. Heb je al een toestel, dan kun je ook kiezen voor Basis Sim Only, waarbij je zelf bepaalt hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je afneemt. Je kunt de bundel bijstellen wanneer je wilt en kunt de bundels ook in de EU gebruiken.

Als je gebruik maakt van T-Mobile Samen (zie verderop), dan krijg je korting op je maandprijs en kun je gratis onderling bellen. Ook is het mogelijk om een eenmalige korting op je factuur te krijgen als je kiest voor Vriendenkorting. Zowel jij als een vriend krijgen dan de korting verrekend.

Voor meer informatie over de abonnementen kijk je op de website van T-Mobile.

Verder lezen:

T-Mobile sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een T-Mobile sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld voor de Go Sim Only en de Basis Sim Only. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.


T-Mobile 4G-netwerk

T-Mobile is in het jaarlijkse onderzoek van P3 Group al een aantal keren uitgeroepen tot de provider met de beste dekking. Het 4G-netwerk is volledig operationeel, waarbij ze het mobiele bereik op drukke plaatsen zoals stadions en festivals zo goed mogelijk proberen te verbeteren door het plaatsen van extra masten. Verder werken ze aan nog hogere snelheden en meer capaciteit voor videokijken, gamen en muziek luisteren. T-Mobile heeft verspreid over Nederland meer dan 11.000 masten, meer dan de andere providers. Dankzij ondersteuning voor de frequenties 900MHz, 1800 MHz en 2100 MHz was T-Mobile de enige provider waarmee je 4G op de iPhone 5 kon gebruiken, aangezien dit toestel maar een beperkt aantal 4G-frequenties ondersteunde. Sindsdien is de 4G-ondersteuning van de iPhones sterk verbeterd, waardoor je bij alle Nederlandse operators terechtkunt.

Theoretisch kan het 4G-netwerk 300 Mbit/s aan, maar dat haal je alleen onder de meest optimale omstandigheden met een geschikt toestel. In de praktijk zal het om 60 Mbit/s gaan. Bij alle abonnementen is 4G standaard inbegrepen.

Zoek je een goedkopere provider op het T-Mobile-netwerk? Kijk dan eens naar een iPhone via Telfort of de sim only’s van dochterbedrijf Simpel.

iPhone T-Mobile abonnement

T-Mobile als provider in Nederland

T-Mobile is van oorsprong een Duits bedrijf, ontstaan vanuit de nationale telefoonaanbieder in Duitsland: Deutsche Telekom met hoofdkantoor in Dortmund. In 1999 werd het bedrijf opgericht en vlak daarna startte het bedrijf ook met activiteiten in Nederland. Toen de iPhone 3G in Nederland verscheen was T-Mobile de enige officiële partner, wat ze een hoop nieuwe abonnees heeft opgeleverd. Ze hadden voor de iPhone speciale i-abonnementen ontwikkeld, die gretig aftrek vonden onder iCulture-lezers. Vooral het i-150 abonnement met onbeperkte data voor €30 per maand is voor veel mensen de eerste kennismaking met de iPhone én mobiel internet. Tegenwoordig heeft T-Mobile nog steeds onbeperkte abonnementen, al is de maandprijs wel iets verhoogd.

T-Mobile is in Nederland actief onder de eigen naam en met de merken Simpel (sim only) en Ben (prijsvechter).

T-Mobile Samen

Je kunt op een makkelijke manier korting op je Go-abonnement verdienen door T-Mobile Samen af te sluiten. Daarbij vorm je samen met vrienden of huisgenoten een groep, waarbij iedereen €5 korting op de maandprijs krijgt. Je bepaalt zelf uit welke leden je groep bestaat, dus je hoeft niet allemaal op hetzelfde adres te wonen. Groepsleden kunnen gratis onderling bellen, zolang de groep bestaat. Niet alleen jij, maar ook de andere Samen-groepsleden krijgen voordeel. Meer informatie vind je op de website van T-Mobile.

T-Mobile zakelijke abonnementen

Bij T-Mobile kun je ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. De provider biedt de iPhone ook aan als zakelijk toestel in alle denkbare kleuren. Neem een Go-bundel als je Unlimited data in Nederland wilt hebben, zodat je overal kunt flexwerken en bellen. De abonnementsprijzen zijn identiek aan die voor consumenten, maar als ondernemer kun je de btw aftrekken. Maandelijks mag je 10GB meenemen in de EU als je op zakenreis gaat. Kijk voor zakelijke abonnementen op de T-Mobile website.

Kijk ook eens bij de andere providers:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!