Apple Store shopping

iPhone met T-Mobile abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met T-Mobile abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor T-Mobile sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

Refurbished

iPhone met T-Mobile abonnement

Wil je een iPhone met T-Mobile abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek, want we hebben in onze prijsvergelijker alle interessante T-Mobile aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en vaak kun je scherpe abonnementsprijzen en acties vinden. Bovendien krijg je korting als je meer diensten van T-Mobile afneemt. Je kunt bij T-Mobile ook gebruik maken van de eSIM zodat je meteen online kunt zijn.Hieronder vind je nog meer geweldige T-Mobile iPhone-abonnementen en de scherpste T-Mobile iPhone deals.

iPhone 13 bij T-Mobile

Wil je de nieuwe iPhone 13 met abonnement aanschaffen bij T-Mobile, bekijk dan onze prijsvergelijker! Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen voor dit toestel bij T-Mobile. Maar ook voor de andere modellen is er keuze genoeg uit abonnementen en bundels. Ben je bereid om meteen een flink deel van de toestelprijs te betalen, dan kun je zelfs goedkoper uit zijn dan bij een losse iPhone 13!

Hieronder zie je deals voor de iPhone 13:

Liever de iPhone 13 Pro? Dat kan ook:

T-Mobile iPhone aanbiedingen

In 2008 was T-Mobile de eerste aanbieder in Nederland die iPhones verkocht. Dat doet T-Mobile uiteraard nog steeds, waarbij je kunt kiezen uit recente modellen zoals de iPhone 13 en iPhone SE. Kies je voor een iPhone van een eerdere generatie, dan ben je extra goedkoop uit. Je bepaalt dus zelf je maandbedrag. T-Mobile heeft regelmatig Go Go Go Deals voor de iPhone en andere smartphones. Je krijgt dan bijvoorbeeld dubbele data voor een klein bedrag meer.

Bekijk hier de T-Mobile aanbiedingen voor diverse toestellen.

T-Mobile met iPhone: abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je T-Mobile abonnementen gemakkelijk vergelijken. Uitgangspunt is dat je de looptijd en de hoeveelheid internetdata kiest, vanaf 0 GB tot onbeperkt. Bij alle bundels krijg je 120 minuten bellen, maar als je dit onbeperkt wilt maken kan dat ook.


Zelf je T-Mobile iPhone-abonnement samenstellen

Wil je zelf je T-Mobile abonnement samenstellen? Dat doe je het snelst via de T-Mobile shop, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden. Je kiest de hoeveelheid MB’s data, geeft aan of je onbeperkt wilt bellen en hoeveel je maandelijks voor je toestel wilt betalen. Dit varieert van nul tot een paar tientjes per maand. Als je vooraf een hoger bedrag zelf betaalt heb je niet te maken met BKR-registratie. Alle abonnementen komen sinds april 2022 standaard met 5G, mits je een geschikte 5G iPhone gebruikt.

Wil je geen omkijken hebben naar je abonnement, dan kies je voor onbeperkte data voor €35 per maand. Je kunt goedkoper uit zijn als je aan bepaalde voorwaarden voldoet of gebruik maakt van een kortingsactie. Wil je dat de belbundel ook buiten de EU geldig is, dan betaal je iets extra. Er zijn nog wat andere opties bij T-Mobile, zoals het recyclen van je toestel aan het einde van de looptijd.

Gebruik je je toestel minder intensief, dan zijn er goedkopere T-Mobile abonnementen met 1GB, 8GB of 15GB data. Sluit je dit in combinatie met een iPhone af, dan krijg je nog wat extra data ten opzichte van sim only, namelijk in totaal 3GB, 10GB en 17GB. Ook bij deze bundels krijg je 120 belminuten standaard. Je kunt maandelijks de databundel bijstellen, zowel omhoog als omlaag.

De bundels zijn ook in de EU geldig, maar let op dat Turkije, Zwitserland en enkele andere landen uitgesloten zijn. Voor de onbeperkte bundel geldt dat je een deel binnen de EU mag gebruiken, terwijl je bij bundels met een vaste limiet de hele bundel mag opmaken.

Je krijgt extra korting als er meerdere abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd. Dit geldt voor andere mobiele abonnementen en voor vast internet en/of tv.

Voor meer informatie over de abonnementen kijk je op de website van T-Mobile.

Verder lezen:

T-Mobile sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een T-Mobile sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals bij T-Mobile. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit meerdere bundels met 1GB, 5GB, 10GB of onbeperkte data.

T-Mobile 5G-netwerk

T-Mobile is in het jaarlijkse onderzoek van P3 Group al meermaals uitgeroepen tot de provider met de beste dekking. Het 4G-netwerk is volledig operationeel, waarbij het mobiele bereik op drukke plaatsen zoals stadions en festivals extra wordt versterkt door het plaatsen van extra masten. Ook heeft T-Mobile een prima 5G-netwerk.

Bij T-Mobile betaalde je tot april 2022 €2,- per maand voor gebruik van het 5G-netwerk. Bij de onbeperkte bundels is 5G gratis inbegrepen. Inmiddels is 5G inbegrepen bij alle T-Mobile abonnementen. Meer informatie vind je op de website van T-Mobile.

Zoek je een goedkopere provider? Kijk dan eens naar een sim only’s van dochterbedrijf Simpel. Ook zou je bij Tele2 kunnen kijken, waar je wat goedkopere bundels vindt en waarbij je ook 5G-toegang kunt afsluiten. Bij de meeste andere budgetproviders kan dat niet.

iPhone T-Mobile abonnement

T-Mobile als provider in Nederland

T-Mobile is van oorsprong een Duits bedrijf, ontstaan vanuit de nationale telefoonaanbieder in Duitsland: Deutsche Telekom met hoofdkantoor in Dortmund. In 1999 werd het bedrijf opgericht en vlak daarna startte het bedrijf ook met activiteiten in Nederland. Toen de iPhone 3G in Nederland verscheen was T-Mobile de enige officiële partner, wat ze een hoop nieuwe abonnees heeft opgeleverd. Ze hadden voor de iPhone speciale i-abonnementen ontwikkeld, die gretig aftrek vonden onder iCulture-lezers. Vooral het i-150 abonnement met onbeperkte data voor 30 euro per maand was voor veel mensen de eerste kennismaking met de iPhone én mobiel internet. Tegenwoordig heeft T-Mobile nog steeds onbeperkte abonnementen, die overigens nog steeds 30 euro kosten.

T-Mobile is in Nederland actief onder de eigen naam en de merken Tele2, Simpel (sim only) en Ben (prijsvechter).

T-Mobile zakelijke abonnementen

Bij T-Mobile kun je ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. De provider biedt de iPhone ook aan als zakelijk toestel in alle denkbare kleuren. Neem een Go-bundel als je Unlimited data in Nederland wilt hebben, zodat je overal kunt flexwerken en bellen. De abonnementsprijzen zijn identiek aan die voor consumenten, maar als ondernemer kun je de btw aftrekken. Maandelijks mag je 10GB meenemen in de EU als je op zakenreis gaat. Kijk voor zakelijke abonnementen op de T-Mobile website.

Kijk ook eens bij de andere providers:

Informatie

Laatst bijgewerkt
april 2022