Apple Store shopping

iPhone met T-Mobile abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met T-Mobile abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor T-Mobile sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

iPhone met T-Mobile abonnement

Wil je een iPhone met T-Mobile abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante T-Mobile aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en vaak kun je scherpe abonnementsprijzen en acties vinden. Bovendien krijg je korting als je meer diensten van T-mobile afneemt. Je kunt bij T-Mobile ook gebruik maken van de eSIM.

Hieronder vind je de beste T-Mobile iPhone-abonnementen en de scherpste T-Mobile iPhone deals.

iPhone 13 bij T-Mobile

Wil je de nieuwe iPhone 12 met abonnement aanschaffen bij T-Mobile, bekijk dan onze prijsvergelijker! Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen voor dit toestel bij T-Mobile. Maar ook voor de andere modellen is er keuze genoeg uit abonnementen en bundels.

Zodra de prijzen van de iPhone 13-abonnementen bekend zijn, vind je ze terug in onze prijsvergelijker. Ter oriëntatie zie je hieronder de prijzen van de iPhone 12-modellen.T-Mobile iPhone aanbiedingen

In 2008 was T-Mobile de eerste aanbieder in Nederland die iPhones verkocht. Dat doet T-Mobile uiteraard nog steeds, waarbij je kunt kiezen uit recente modellen zoals de iPhone 12. Kies je voor een iPhone van een eerdere generatie, dan ben je extra goedkoop uit. Je bepaalt dus zelf je maandbedrag. T-Mobile heeft regelmatig Go Go Go Deals voor de iPhone en andere smartphones. Je krijgt dan bijvoorbeeld dubbele data voor een klein bedrag meer.

T-Mobile met iPhone: abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je T-Mobile abonnementen gemakkelijk vergelijken. Uitgangspunt is dat je de looptijd en de hoeveelheid internetdata kiest, vanaf 0 GB tot onbeperkt. Bij alle bundels krijg je 120 minuten bellen, maar als je dit onbeperkt wilt maken kan dat ook.


Zelf je T-Mobile iPhone-abonnement samenstellen

Wil je zelf je T-Mobile abonnement samenstellen? Dat doe je het snelst via de T-Mobile shop, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden. Je kiest de hoeveelheid MB’s data, geeft aan of je onbeperkt wilt bellen en of je 5G wilt hebben (€2 per maand extra) en hoeveel je maandelijks voor je toestel wilt betalen. Dit varieert van nul tot een paar tientjes per maand. Als je vooraf een groter bedrag zelf betaalt heb je niet te maken met BKR-registratie.

Wil je geen omkijken hebben naar je abonnement, dan kies je voor onbeperkte data voor €36 per maand. Wil je dat de belbundel ook in de VS geldig is, dan betaal je iets extra. Er zijn nog wat andere opties, zoals het recyclen van je toestel aan het einde van de looptijd.

Gebruik je je toestel minder intensief, dan zijn er goedkopere T-Mobile abonnementen met 1GB, 8GB of 15GB data. Ook bij deze bundels krijg je 120 belminuten standaard. Je kunt maandelijks de databundel bijstellen, zowel omhoog als omlaag.

Heb je al een toestel, dan kun je ook kiezen voor sim only, waarbij je kunt kiezen uit bundel van 1GB, 8GB, 15GB of onbeperkte data. Je kunt de bundel bijstellen wanneer je wilt en kunt de bundels ook in de EU gebruiken. Voor de onbeperkte bundel geldt dat je een deel binnen de EU mag gebruiken en dat zal voor incidentele vakanties ruim voldoende zijn.

Je krijgt extra korting als er meerdere abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd. Dit geldt voor andere mobiele abonnementen en voor vast internet en/of tv.

Voor meer informatie over de abonnementen kijk je op de website van T-Mobile.

Verder lezen:

T-Mobile sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een T-Mobile sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals bij T-Mobile. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past. Je kunt in feite kiezen uit meerdere bundels met 1GB, 5GB, 10GB of onbeperkte data.


T-Mobile 5G-netwerk

T-Mobile is in het jaarlijkse onderzoek van P3 Group al een aantal keren uitgeroepen tot de provider met de beste dekking. Het 4G-netwerk is volledig operationeel, waarbij het mobiele bereik op drukke plaatsen zoals stadions en festivals extra wordt versterkt door het plaatsen van extra masten. Ook heeft T-Mobile een prima 5G-netwerk.

Bij T-Mobile betaal je €2,- per maand voor gebruik van het 5G-netwerk. Bij de onbeperkte bundels is 5G gratis inbegrepen. Meer informatie vind je op de website van T-Mobile.

Zoek je een goedkopere provider? Kijk dan eens naar een sim only’s van dochterbedrijf Simpel.

iPhone T-Mobile abonnement

T-Mobile als provider in Nederland

T-Mobile is van oorsprong een Duits bedrijf, ontstaan vanuit de nationale telefoonaanbieder in Duitsland: Deutsche Telekom met hoofdkantoor in Dortmund. In 1999 werd het bedrijf opgericht en vlak daarna startte het bedrijf ook met activiteiten in Nederland. Toen de iPhone 3G in Nederland verscheen was T-Mobile de enige officiële partner, wat ze een hoop nieuwe abonnees heeft opgeleverd. Ze hadden voor de iPhone speciale i-abonnementen ontwikkeld, die gretig aftrek vonden onder iCulture-lezers. Vooral het i-150 abonnement met onbeperkte data voor 30 euro per maand was voor veel mensen de eerste kennismaking met de iPhone én mobiel internet. Tegenwoordig heeft T-Mobile nog steeds onbeperkte abonnementen, die overigens nog steeds 30 euro kosten.

T-Mobile is in Nederland actief onder de eigen naam en met de merken Simpel (sim only) en Ben (prijsvechter).

T-Mobile zakelijke abonnementen

Bij T-Mobile kun je ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. De provider biedt de iPhone ook aan als zakelijk toestel in alle denkbare kleuren. Neem een Go-bundel als je Unlimited data in Nederland wilt hebben, zodat je overal kunt flexwerken en bellen. De abonnementsprijzen zijn identiek aan die voor consumenten, maar als ondernemer kun je de btw aftrekken. Maandelijks mag je 10GB meenemen in de EU als je op zakenreis gaat. Kijk voor zakelijke abonnementen op de T-Mobile website.

Kijk ook eens bij de andere providers:

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2021