Apple Store shopping

iPhone met Telfort abonnement: aanbiedingen en actuele prijzen

Zoek je een nieuwe iPhone met Telfort abonnement? Check de prijzen en aanbiedingen voor Telfort sim only en abonnementen met iPhone, zodat je nooit te veel betaalt.

iPhone met Telfort abonnement

Wil je een iPhone met Telfort abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste iPhone 8 en iPhone 7 Telfort abonnementen bij deze provider.

iPhone XS met Telefort abonnement

Wil je de nieuwe iPhone XS kopen bij Telfort, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! Binnenkort worden namelijk de Telfort abonnementen voor dit nieuwe toestel bekendgemaakt.

Telfort abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je Telfort abonnementen gemakkelijk vergelijken.


Zelf je Telfort abonnement samenstellen

Telfort verkoopt iPhones met flexibele abonnementen. Je profiteert van de kwaliteit van het KPN-netwerk, maar de abonnementen zijn veel goedkoper. Een iPhone met Telfort abonnement gaat het snelst via de Telfort webshop. Telfort verkoopt vooral smartpakkers: toestellen van een voorgaande generatie voor een extra lage prijs. Naast de iPhone 7 vind je dan ook leuke aanbiedingen voor de iPhone SE. Combineer je Telfort Thuis met Mobiel, dan krijg je nog wat extra voordeel.

Voor meer prijzen kijk je in de webshop van Telfort.

Verder lezen:

Telfort sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Telfort sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.


Telfort 4G abonnementen

Telfort mag dan wel een prijsvechter zijn, maar je kunt gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk van KPN. Zo kun je supersnel internetten met een snelheid van maximaal 150 Mbit/s. In werkelijkheid zal de snelheid rond 20 Mbit/s liggen. Bij alle abonnementen is 4G standaard ingegrepen. Voorheen moest je er 5 euro per maand voor bijbetalen, maar dat is inmiddels afgeschaft.

Telfort abonnement

Zoek je een sim only-aanbieder op het netwerk van KPN? Dan kun je ook eens kijken naar het aanbod van Simyo.

Telfort als provider in Nederland

Telfort ontstond in 1996 uit een samenwerking tussen British Telecommunications (BT) en de Nederlandse Spoorwegen (NS). In 1998 kreeg het bedrijf toestemming om een landelijk dekkend GSM-netwerk op te bouwen. Daarna is Telfort meermaals van naam en eigenaar gewijzigd. In 2000 kwam het bedrijf in handen van BT, waarna het afsplitste als mmO2 en vervolgens de naam wijzigde naar O2 Nederland. In 2003 verkocht O2 het bedrijf aan Greenfield Capital Partners, waarna de oorspronkelijke naam Telfort terugkeerde. In juli 2005 werd Telfort uiteindelijk verkocht aan telefoonbedrijf KPN, waar het nu nog steeds deel van uitmaakt. Naast mobiele telefonie bieden ze ook vaste telefonie, internet en interactieve televisie aan. De internettak is eigenlijk afkomstig van Tiscali, dat KPN in 2007 overnam.

Of kijk eens bij de andere providers:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!