iPhone XS concept

iPhone XS Max met abonnement: hier vind je scherpe deals

Vergelijk hier de iPhone XS Max abonnementen. Check de prijzen en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XS Max met abonnement dat bij jou past!

iPhone XS Max review Refurbished

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt weten:
Abonnement | Nederland | Providers | Contract of niet? | Waarop letten?

iPhone XS Max kopen met abonnement

Wil je een iPhone XS Max met abonnement? Dan vind je hier alles over de iPhone XS Max bij Nederlandse providers. Dit toestel is niet meer officieel verkrijgbaar bij Apple, maar bij telecomwinkels is hij nog wel te combineren met een abonnement naar keuze. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor een refurbished iPhone, waarbij het toestel goed is nagekeken. Vind je dit toestel iets te groot van formaat, kijk dan eens naar een iPhone XS met abonnement.

Actuele iPhone XS Max deals

Bekijk hier scherpe deals voor de iPhone XS Max:

iPhone XS Max abonnement in Nederland

Ben je toe aan een groot toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone XS Max misschien iets voor jou. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone XS Max neemt, waarbij je de volledige prijs vooraf betaalt, of een iPhone XS Max met abonnement, met een vast maandbedrag per toestel. Beide opties hebben hun plus- en minpunten.

iPhone XS Max abonnement kopen

iPhone XS Max bij providers

Je kunt kiezen uit diverse iPhone XS Max abonnementen, met verschillende databundels en maandprijzen. Check deze pagina daarom regelmatig voor deals, prijzen en beschikbaarheid, ook bij telecomwinkels. Hieronder vind je de beste iPhone XS Max abonnementsprijzen in onze prijsvergelijker.


iPhone XS Max abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XS Max met vast contract of heb je liever een losse iPhone XS in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone XS Max abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Waarop letten bij een iPhone XS Max abonnement?

Ga je de iPhone XS Max bestellen, dan is het de moeite waard om je vooraf alvast te verdiepen in een geschikt abonnement. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. De iPhone XS Max heeft een relatief groot scherm en is daarom geknipt voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht het iPhone XS Max abonnement toch iets te krap zijn, dan kun je tijdens de looptijd altijd overstappen naar een grotere databundel.

Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 10GB al genoeg zijn.

Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

Bij welke providers kan ik de iPhone XS Max kopen?

Je kunt de iPhone XS Max met abonnement bij sommige providers nog vinden, maar het beste ben je af bij telecomwinkels. Met de prijsvergelijker van iCulture kun je de beste iPhone XS Max aanbiedingen vinden. Sorteer op provider, model, contractduur en meer. Zo betaal je geen euro te veel! Liever een gewone iPhone XS? Kijk dan bij de iPhone XS abonnementen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2021