Nintendo Wii-game Let’s Tap maakt oversteek naar iPhone

Fanatieke Nintendo-fanaten kennen de game al: Let's Tap. SEGA heeft het spel nu ook (gedeeltelijk) omgezet naar de iPhone: het Tap Runner-onderdeel van Let's Tap staat in de App Store.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Let's TAP: Tap RunnerFanatieke Nintendo-fanaten kennen de game al: Let’s Tap. Dit spel kent een wel erg aparte manier van besturing: leg de Wiimote op een kartonnen doos (zoals de verpakking van het spel, of een doos tissues) en tik met de vingers van beide handen op de doos om je spelkarakter te besturen. SEGA heeft Let’s Tap nu ook (gedeeltelijk) omgezet naar de iPhone: het Tap Runner-onderdeel van Let’s Tap staat in de App Store. Tap Runner is een minigame waarin je je spelkarakter over een parcours moet laten rennen. Hierbij moeten obstakels op het parcours vermeden worden door er overheen te springen.

SEGA raadt aan de iPhone, net als de Wiimote, op een kartonnen doos te plaatsen. Door zachtjes op de doos te trommelen laat je je spelkarakter rennen, een harde tik op de doos laat hem springen om een obstakel te vermijden. Of, zoals SEGA het zegt: zelfs een pinguin kan dit spel bedienen. Het is uiteraard de bedoeling dat je de doelstreep eerder bereikt dan je medespelers. In de aanwezige levels reis je van de aarde naar de maan en vervolgens naar een asteroidegordel.

Let's TAP: Tap Runner

Let's TAP: Tap Runner

SEGA is van plan de andere onderdelen van Let’s Tap ook beschikbaar te maken voor de iPhone. In deze onderdelen volg je het ritme van muziek à la Tap Tap Revenge (Rhythm Tap), moet je luchtbellen voortbewegen (Bubble Voyager) of trek je blokken uit een toren zonder deze om te laten vallen (Silent Blocks). Of SEGA deze onderdelen al ingediend heeft bij Apple is niet duidelijk.

Downloaden: Let’s TAP: Tap Runner (€ 2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:56
Categorie Games
Onderwerpen app store, game, nintendo, wii

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.