Listen: muziek op je iPhone bedienen met nieuwe app

Listen is een nieuwe iPhone-app voor het bedienen van muziek. De muzieknummers kun je met scherm-gestures afspelen, pauzeren en met anderen delen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

listen iphone appListen is een nieuwe app van Daft Logic Studio, waarmee je makkelijker je muziek kunt bedienen. De iPhone-app is voor €0,79 verkrijgbaar in de App Store en al aangepast voor iOS 6 en de iPhone 5. Bedienen doe je met vingerbewegingen: je veegt om naar het volgende nummer te gaan of om een muzieknummer met vrienden te delen. Om de inhoud van je iPod-bibliotheek te zien spreid je je vingers en als je weer naar het huidige nummer terug wilt gaan knijp (pinch) je je vingers weer samen. De lijst met nummers vouwt zich dan open. Je kunt overal op het scherm tappen om het huidige nummer te pauzeren en weer af te spelen.

Met Listen kun je ook meteen aangeven dat muziek via de AirPlay-speakers moet worden afgespeeld. En door de vingerbewegingen is het ook handig om Listen in de auto te gebruiken, omdat je nauwelijks op het scherm hoeft te kijken. Tegelijk moet Listen het juist wél hebben van alles wat er op het scherm gebeurt, met z’n schermrimpelingen als je de muziek stopt en het stuiterbal-effect als je het nummer naar één van de schermhoeken sleept. De ontwikkelaars hebben veel leuke ideeën verwerkt in de interface.

Downloaden: Listen (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2012, 13:22
Categorie Muziek
Onderwerpen ipod, itunes, muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.