Google+ iPhone-app krijgt nieuwe fotogalerij en Hangouts vanuit Messenger

De iPhone-app van het sociale netwerk Google+ heeft een update gekregen, die een nieuwe fotogalerij introduceert die meer aandacht legt op jouw foto's. Ook is het nu mogelijk om een Hangout vanuit Messenger te starten.

Google+ iconHoewel Google met Android een eigen mobiel besturingssysteem heeft, zijn ze ook de andere mobiele platformen niet vergeten. De Google+ app voor de iPhone heeft vannacht een update gekregen, die naast de verwachte bugfixes ook een nieuwe interface toevoegt om foto’s mee te bekijken. Ook is het nu mogelijk om een video-Hangout te starten vanuit het Messenger-segment van de app.

Google+ galleryDe nieuwe fotogalerij ruilt de traditionele look om voor een interface waarin vooral de previews van gedeelde foto’s centraal staan. Iedere bovenste foto komt ingezoomd, over de volle breedte terug als preview voor een categorie. Druk je op een onderwerp, dan krijg je een aantal fotopictogrammen te zien die strak tegen elkaar aan zitten geplakt.

Zit je in een gesprek met een groep andere Google+-gebruikers in het Messenger-segment van de app, dan kun je nu vanuit een knop rechtsboven er een Hangout van maken. Dit is een videogesprek waar 9 andere gebruikers tegelijkertijd aan deel kunnen nemen.

Downloaden: Google+ (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 10:31
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.