Eerdere aankopen onzichtbaar maken op de iPhone

Op de iPhone met iOS 5 en iCloud is het mogelijk om eerdere aankopen te bekijken via de App Store-applicatie. Maar je kunt bepaalde apps die je liever vergeet ook onzichtbaar maken.

AankopenDankzij iCloud kun je voortaan zien welke apps je eerder hebt gekocht in de App Store. Ga je naar de App Store-app en blader je naar het tabblad Updates, dan vind je bovenin een linkje naar je eerdere aankopen. Erg handig, omdat je meteen kunt zien of je een bepaalde app al had aangeschaft (en dus opnieuw kunt downloaden zonder tweemaal te betalen). Maar er staan misschien ook apps tussen, die je liever weer vergeet. Gelukkig is het mogelijk om bepaalde apps weg te laten. Veeg met je vinger over de ongewenste app en er verschijnt een rode knop met de tekst ‘Verberg’. Als je hierop tapt, zal de app niet langer in het lijstje zichtbaar zijn.

Dezelfde functie werkt ook (op een soortgelijke manier) op de iPad. Handig om te weten, omdat je bij een flinke app-collectie niet steeds weer aan die ene miskoop herinnerd wilt worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2011, 20:33
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, in app aankopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.