Calendagram: maak een kalender met je eigen Instagram-foto’s

Calendagram is een nieuwe Instagram-app waarmee je muurkalenders kunt maken. Je kiest 12 foto's uit en Calendagram drukt deze op papier.

calendagramHet jaar is alweer bijna voorbij. Tijd om na te gaan denken over dé belangrijkste vraag voor komend jaar: welke kalender hangt er komend jaar in jouw keuken of wc? Calendagram laat je een kalender samenstellen met foto’s die je op Instagram hebt gepubliceerd. Ze beloven dat ze binnen 3 werkdagen de kalender overal ter wereld kunnen bezorgen. Je logt in met je Instagram-account, kiest 12 foto’s en Calendagram maakt er een kalender van. Vervolgens hoef je alleen nog het bezorgadres en het aantal gewenste kalenders in te vullen.

calendagram iphoneJe betaalt met creditcard of via PayPal. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De kalenders zijn 20 x 40 cm groot en worden geprint op stevig papierkarton. Wel jammer is dat Calendagram niet erg transparant is over de prijs. In de App Store en op de website is niets te vinden en als je de app installeert moet je eerst inloggen met je Instagram-account en een kalender samenstellen, voordat je het prijskaartje ziet. Daarom hebben wij dat alvast maar gedaan: een kalender kost €23,99 en er komt nog €3,20 aan verzendkosten overheen. Bestel je twee stuks, dan is de prijs €22,99 en dat neemt geleidelijk af tot €18,99 bij bestelling van tien stuks.

Downloaden: Calendagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2011, 17:26
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen activity, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.