Apple Store iPhone-app laat je sneller online bestellingen betalen

Een update voor de officiële Apple Store-app maakt het mogelijk om iets online te bestellen door enkel je Apple ID in te voeren. De app gebruikt daardoor je vooraf ingestelde betaal- en verzendinformatie.

Apple StoreEen update voor de officiële Apple Store-applicatie maakt het mogelijk om sneller een bestelling bij Apple te plaatsen. Door Snelkassa (Express Checkout) te activeren bewaart de app je gegevens, zodat je ze niet hoeft in te voeren wanneer je iets online koopt. De app maakt gebruik van de gegevens die zijn gekoppeld aan je Apple ID.

Je kunt Snelkassa activeren door naar het Meer-tabblad in de app te gaan en te drukken op ‘Account Instellingen’. Door de schakelaar ‘Snelkassa’ over te halen kun je je Apple ID-wachtwoord en andere gegevens invullen. Heb je nog geen creditcard aan de app gekoppeld, dan word je gevraagd om dit te doen. Snelkassa kan niet ingesteld worden met andere betaalmiddelen, zoals Click & Buy of Paypal.

Is Snelkassa eenmaal ingesteld, dan hoef je alleen met je Apple ID in te loggen om een bestelling te plaatsen. De app gebruikt je eerder ingestelde informatie om je aankoop te betalen en naar jou toe te sturen. Hierdoor hoef je geen lange formulieren in te vullen wanneer je iets bij Apple via de app koopt.

Downloaden: Apple Store (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 9:59
Categorie Lifestyle
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.