Uber Racer 3D – Sandstorm voor iOS vandaag gratis

Uber Racer 3D - Sandstorm is vandaag gratis te downloaden via FreeAppADay. Deze realistische racegame speelt zich af in 10 omgevingen.

uber racer iphoneFreeAppADay heeft een universele iOS-game in de aanbieding: Uber Racer 3D – Sandstorm is vandaag de hele dag gratis te downloaden. In deze racegame zit je niet vast aan een parcours, maar kun je vrij rondrijden in één van de 10 omgevingen, die zo realistisch mogelijk zijn weergegeven met gedetailleerde textuur en realtime schaduweffecten. Er zit een Career Mode in, waarbij je het 31 racedagen moet volhouden.


uber racerIn totaal is de game goed voor vele uren spelplezier. Je kunt zelf je perspectief kiezen: 3e persoon, motorkap of bumper. Ook heb je vier racemodes tot je beschikking en 12 auto’s die variëren van buggies tot raceauto’s en vrachtwagens. Je auto kan daadwerkelijk beschadigd raken, er is een realistisch motorgeluid te horen en zelfs het gewone geluid is in 3D uitgevoerd (oordopjes zijn daarbij aanbevolen). Kortom: als je van racegames houdt is het een kleine moeite om deze game vandaag gratis te downloaden.

De game is universeel, dus ook op de iPad te spelen.

Downloaden: Uber Racer 3D – Sandstorm (vandaag gratis, normaal €1,59)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.