Zoekpagina Apple.com verwijst naar iPhone 5, iPhone LTE, iTunes 11

Zoek je op Apple's site naar iPhone-5, dan zie je al een link naar een persbericht over de iPhone 5. De link zelf werkt nog niet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 zoekresultaten kleinDe zoekmachine op Apple.com toont nu al verwijzingen naar de iPhone 5. Zoek je naar de term “iPhone-5”, dan krijg je verschillende resultaten te zien. Tussen deze resultaten staat ook een link genaamd “Apple introduces iPhone 5”. Uit de url valt af te leiden dat deze pagina op 12 september online wordt gezet. De link zelf verwijst nog niet naar een te bekijken pagina. In de zoekresultaten wordt volgens 9to5Mac ook verwezen naar een nieuwe iPod touch en iPod nano. Ook zou de site verwijzen naar berichten over iTunes 11.

De link is afkomstig uit de PR-sectie van Apple’s site. Vermoedelijk zal hij later vandaag verwijzen naar een persbericht, dat zal worden verzonden nadat de iPhone 5 tijdens de keynote van Apple is onthuld. De zoekresultaten tonen in totaal vijf verschillende links. Naast het persbericht staat er ook een verwijzing naar een pagina met tips over de iPhone 5.

De link zou kunnen verwijzen naar een persbericht, maar er bestaat ook een kans dat Apple ons hiermee voor de gek houdt. Eerder dit jaar zei Tim Cook dat Apple ging proberen om nieuwe producten beter geheim te houden.

Ook verwijzingen naar LTE en iTunes 11

Inmiddels wordt er druk gezocht naar andere verwijzingen op Apple’s zoekpagina. Naast de iPhone 5, iTunes 11, de iPod nano en iPod touch is er ook al een link gevonden naar een pagina over LTE. Dit kan wijzen op een 4G-LTE-ontvanger in de iPhone 5, die een verbinding met het snellere 4G-datanetwerk mogelijk maakt.

De link naar het persbericht lijkt te bevestigen dat de volgende iPhone inderdaad de iPhone 5 zal heten. Dit werd eerder ook al gehint in de uitnodiging voor het evenement op 12 september. Dan zal Apple om 19:00 zeer waarschijnlijk de iPhone 5 uit de doeken doen.

iPhone 5 zoekresultaat

Foto’s vermoedelijke A6-processor en 4G-ontvanger iPhone 5

Een nieuwe foto van HDBlog.it toont de mogelijke printplaat van de iPhone 5. Hierin is ook een onderdeel met de tekst ‘A6’ te zien. Dit wijst vermoedelijk op een A6-processor in de iPhone 5. Een ander onderdeel, genaamd de Qualcomm MDM9615M, is volgens 9to5Mac de LTE-ontvanger die in de iPhone 5 zal zitten. Een aantal eerdere geruchten wezen er al op dat deze twee onderdelen in de iPhone 5 zullen zitten.

iPhone 5 A6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2012, 16:59
Categorie Apple
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.