Twee nieuwe iPhone-commercials: Copy & Paste en Voice Control

Apple heeft twee nieuwe YouTube-filmpjes uitgebracht, waarin ze nieuwe functies van de iPhone 3GS voor het voetlicht brengen. In Copy & Paste leer je kopiëren en plakken en in Voice Control zie je hoe je de iPhone met je stem bedient.

copy and paste
Apple heeft twee nieuwe YouTube-filmpjes uitgebracht, waarin ze nieuwe functies van de iPhone 3GS voor het voetlicht brengen. Deze keer niet met Hannah of Nelson, maar gewoon met een iPhone 3GS tegen een witte achtergrond.

In Copy & Paste zie je hoe je een telefoonnummer voor een SMS-bericht kunt kopiëren, een gedeelte van een website naar een e-mailtje kopieert en een kaart kopieert. Tipgever Maarten ontdekte trouwens, dat je ook het getal in de rekenmachine voortaan kunt kopiëren en plakken (handig!). Wat de commercial niet vermeldt, is dat de knip-en-plakfunctie ook gewoon op de oudere iPhones beschikbaar is. Voor de andere commercial, Voice Control, geldt dat niet: in de advertentie zie je hoe je mensen kunt bellen door namen uit de contactenlijst in te spreken en hoe je de iPod-applicatie bedient. In het filmpje wordt het nummer ‘If I Had Eyes’ van Jack Johnson als voorbeeld gebruikt (binnenkort in de iTunes top 10?).

Copy & Paste:

VoiceControl:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2009, 12:36
Categorie Apple
Onderwerpen apple, copy paste, iphone 3gs, reclame, spraak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.