Synchronicity 2.0 krijgt nieuw uiterlijk en betere performance (jailbreak)

Synchronicity is een app waarmee je met iTunes kunt synchroniseren en toch je iPhone kunt blijven gebruiken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

synchronicity iphoneSynchronicity is een jailbreak-tweak waarmee je je iPhone kunt blijven gebruiken tijdens het synchroniseren met iTunes. De tweak heeft een update gekregen naar 2.0 en ondersteunt nu ook iOS 3.x. Bovendien heeft Synchronicity een nieuw, strak uiterlijk gekregen. Normaal gesproken moet je naar het lockscreen kijken terwijl je aan het synchroniseren bent. Vooral bij een uitgebreide backup kan dat lang duren. Met Synchronicity geïnstalleerd kun je gewoon doorgaan met apps, bellen of een game spelen.

Alleen het afspelen van muziek en andere multimedia via de iPod-app is niet toegestaan, omdat daarbij datacorruptie met iTunes kan optreden.

Synchronicity-MainSynchronicity is geschikt voor alle iOS-apparaten met firmware 3.x en 4.x. De app is voor $2 te koop in de Cydia Store. De app is onmerkbaar aanwezig op je iPhone zonder dat deze trager wordt.

Voorheen toonde Synchronicity een rode balk bovenin het scherm, wanneer je aan het synchroniseren was (vergelijkbaar met de balk die je ziet tijdens tethering of het voeren van een telefoongesprek). Die balk is vervangen door een sigma-symbooltje in de statusbalk, zoals je bovenaan dit artikel kunt zien. In Synchronicity 2.0 is de performance ook verbeterd en zijn er diverse bugs opgelost. Verder zijn er meer talen toegevoegd.

Synchronicity is voor 2 dollar te koop in de Cydia Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2013, 16:01
Categorieën Diensten, Jailbreak, Mac & macOS
Onderwerpen cydia, itunes, jailbreak, synchroniseren

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.