RealNetworks lanceert Rinse: ruim je iTunes-bibliotheek op

Rinse is een $39 kostende desktopapplicatie van RealNetworks, die belooft je iTunes-muziekbibliotheek op te knappen. Je kunt je muziek ermee organiseren en allerlei zaken repareren.

rinseRealNetworks was ooit een belangrijke speler als het om desktopsoftware voor muziek gaat. De RealPlayer werd door veel mensen gebruikt, maar was niet altijd even geliefd. Sinds een jaar probeert RealNetworks het opnieuw, met een opgepoetst imago en een nieuw aanbod. Rinse is één van de nieuwe producten die ze uitbrengen. Deze $39 kostende desktopapplicatie belooft je iTunes-muziekbibliotheek op te knappen. Je kunt je muziek ermee organiseren en allerlei zaken repareren. Denk daarbij aan foute naamgeving van muzieknummers, spelfouten in artiestennamen, ontbrekende albumhoezen en dubbele nummers.

rinse artworkDit soort problemen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen, belooft de softwaremaker. Ze beloven ook dat de software slimmer is dan langer bestaande apps zoals TuneUp, Song Genie en CoverScout. Maar AllThingsD van The Wall Street Journal is nog niet overmatig enthousiast, al zijn er ook mensen met positieve ervaringen. Het vinden van dubbele nummers bleek prima te werken, al had de app nog wel wat moeite met de andere functies.

Je kunt Rinse aanschaffen voor $39 voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7 of Mac OS X.

Meer info: Rinse
Via: MacStories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2011, 21:27
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, realplayer

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.