Met PersistentAssistant blijft Siri actief tijdens een gesprek (jailbreak)

De jailbreaktweak PersistentAssistant zorgt ervoor dat Siri blijft luisteren wanneer je de dienst hebt geactiveerd. Hierdoor hoef je niet steeds op de Siri-knop te drukken om nieuwe vragen te stellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SiriStart je een gesprek met Siri, dan moet je steeds op de Siri-knop drukken wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe vraag wilt stellen. De jailbreaktweak PersistentAssistant zorgt ervoor dat Siri naar je blijft luisteren totdat je de virtuele assistent weer afsluit. Hierdoor hoef je niet herhaaldelijk op de Siri-knop te drukken, iets wat voor problemen zou kunnen zorgen wanneer je Siri handsfree in de auto wil gebruiken.

Hoewel het handig is om Siri constant naar je te laten luisteren wanneer je de dienst activeert, kan het ook onnodig gedoe opleveren: heb je al een antwoord op je vraag en zeg je daarna iets willekeurigs, dan wordt dit direct ook door Siri als commando opgepikt.

PersistentAssistant voegt een nieuwe optie toe in het instellingenscherm van je iPhone, waar zich alleen een schakelaar bevindt om de tweak te activeren. Er zijn verder geen extra instellingen om aan te passen.

PersistentAssistant is gratis verkrijgbaar via de Cydia Store

Bron: Redmond Pie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:22
Categorieën iOS, Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.