magic mouse

Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2 ontdekt in code OS X 10.11.1 beta

De derde beta van OS X El Capitan 10.11.1 bevat expliciete hints naar de opvolgers van de Magic Mouse, Trackpad en het Magic Keyboard. Zou Apple ze tegelijk met de nieuwe 4K iMac op de markt brengen?

magic mouse

De derde betaversie van OS X El Capitan 10.11.1 heeft een interessant detail verstopt in de code. Afgaande op die gegevens lijkt Apple namelijk de komst van de Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 en Magic Keyboard te bevestigen.

De code van de OS X El Capitan 10.11.1 beta drie steekt het niet onder stoelen of banken. De termen Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 en Magic Keyboard worden volluit genoemd, en staan naast de oudere modellen in de code van de Bluetooth-instellingen, zo ontdekte het Franse Consomac.

Samen met de nieuwe 4K iMac?

Volgens andere geruchten verschijnt de nieuwe 4K 21.5-inch Retina iMac volgende week, een mooi moment om een nieuwe set accessoires voor de Mac te onthullen dus.

Magic-Trackpad-2-code

Dit is overigens niet de eerste keer dat we over een nieuwe versie van de Magic Mouse en het Wireless Keyboard horen. In augustus doken ze ook al op, en zouden ze gebruik maken van Bluetooth 4.2 en oplaadbare lithium-ion batterijen in plaats van de twee AA batterijen die je nu in de accessoires moet stoppen.

Wat de nieuwe functies van de Magic Mouse 2. Magic Trackpad 2 en Magic Keyboard zijn, is natuurlijk nog even de vraag. Met Apple’s focus op Force Touch en 3D Touch, lijkt het logisch dat ze ook een dergelijke drukgevoelige feature krijgen, net zoals het trackpad op de MacBooks uit 2015.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2015, 16:45
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerpen magic keyboard, magic mouse, trackpad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.