iPhone 5 zonder wachttijd in Nederlandse Apple Store

De iPhone 5 is nu uit voorraad leverbaar in de Nederlandse en Belgische Apple Store.

iphone5-unlockedDe iPhone 5 is sinds deze week zonder wachttijd leverbaar in de online Apple Store in Nederland en België. De afgelopen dagen nam de wachttijd gaandeweg af, van een paar weken naar een paar dagen. In de Apple Store in Amsterdam was de iPhone 5 de afgelopen tijd ook regelmatig zonder wachttijd aan te schaffen, maar Apple leek daarbij voorrang te geven aan mensen die een toestel met abonnement wilden hebben. De prijzen van de iPhone 5 zijn als voorheen: €670, €772 en €873 voor de modellen met 16, 32 en 64 gigabyte opslagruimte. In België betaal je €699, €799 en €919.

Ook in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen is de levertijd omlaag gegaan van een paar dagen naar ‘op voorraad’. Apple lijkt de productie van de iPhone 5 eindelijk op schema te hebben. Deze maand komen er vijftig extra landen bij waar de iPhone 5 verkrijgbaar zal zijn, nog net op tijd voor kerst. Ook de iPad mini is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Meer info: iPhone 5 bij Apple Store Nederland en Apple Store België

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2012, 13:15
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.