iPhone 5 zonder wachttijd in Nederlandse Apple Store

De iPhone 5 is nu uit voorraad leverbaar in de Nederlandse en Belgische Apple Store.

iphone5-unlockedDe iPhone 5 is sinds deze week zonder wachttijd leverbaar in de online Apple Store in Nederland en België. De afgelopen dagen nam de wachttijd gaandeweg af, van een paar weken naar een paar dagen. In de Apple Store in Amsterdam was de iPhone 5 de afgelopen tijd ook regelmatig zonder wachttijd aan te schaffen, maar Apple leek daarbij voorrang te geven aan mensen die een toestel met abonnement wilden hebben. De prijzen van de iPhone 5 zijn als voorheen: €670, €772 en €873 voor de modellen met 16, 32 en 64 gigabyte opslagruimte. In België betaal je €699, €799 en €919.


Ook in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en andere landen is de levertijd omlaag gegaan van een paar dagen naar ‘op voorraad’. Apple lijkt de productie van de iPhone 5 eindelijk op schema te hebben. Deze maand komen er vijftig extra landen bij waar de iPhone 5 verkrijgbaar zal zijn, nog net op tijd voor kerst. Ook de iPad mini is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Meer info: iPhone 5 bij Apple Store Nederland en Apple Store België

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 december 2012 om 13:15
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.