FullScreen for iPad: browsen op het volledige scherm (jailbreak)

FullScreen for iPad is een zogenaamde browser enhancer die belooft de ervaring van Safari op de iPad te verbeteren door browsen op het volledige scherm en nieuwe manieren om de browser te bedienen mogelijk te maken.

Fullscreen for iPadFullScreen for iPad is een zogenaamde browser enhancer die belooft de ervaring van Safari op de iPad op twee punten te verbeteren. Na installatie van FullScreen for iPad kun je, zoals de naam al doet vermoeden, browsen op het volledige scherm van de iPad. Daarnaast worden een aantal multitouch gebaren toegevoegd die het browsen op de iPad makkelijker zouden moeten maken. Standaard wordt als nieuw multitouch gebaar onder andere het swipen met twee vingers toegevoegd, waarmee je snel naar een ander actief tabblad binnen Safari kunt swipen.

FullScreen for iPad - GesturesAndere standaard gebaren zijn bijvoorbeeld het naar beneden swipen met twee vingers om een tabblad te sluiten, of met drie vingers naar links of rechts voor de vorige of volgende pagina. Door één vinger even ingedrukt te houden krijg je een popup te zien met mogelijke acties. Je kunt ook zelf acties toevoegen voor bijvoorbeeld het switchen tussen tabs, het openen of sluiten van een nieuwe tab, volgende & vorige binnen de huidige tab, het openen of toevoegen van bookmarks, het schakelen tussen normale weergave en de FullScreen modus, het herladen van de pagina of het openen van een URL. Je kunt FullScreen for iPad instellen via het menu Instellingen. FullScreen for iPad is alleen geschikt voor gebruik op iOS 3.2.x en 4.2.x. Hieronder kun je het menu met instellingen voor FullScreen for iPad bekijken en ook een demo video.

FullScreen for iPad - Instellingen

FullScreen for iPad is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 19:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, itunes, jailbreak, safari

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.