FullScreen for iPad: browsen op het volledige scherm (jailbreak)

FullScreen for iPad is een zogenaamde browser enhancer die belooft de ervaring van Safari op de iPad te verbeteren door browsen op het volledige scherm en nieuwe manieren om de browser te bedienen mogelijk te maken.

Fullscreen for iPadFullScreen for iPad is een zogenaamde browser enhancer die belooft de ervaring van Safari op de iPad op twee punten te verbeteren. Na installatie van FullScreen for iPad kun je, zoals de naam al doet vermoeden, browsen op het volledige scherm van de iPad. Daarnaast worden een aantal multitouch gebaren toegevoegd die het browsen op de iPad makkelijker zouden moeten maken. Standaard wordt als nieuw multitouch gebaar onder andere het swipen met twee vingers toegevoegd, waarmee je snel naar een ander actief tabblad binnen Safari kunt swipen.


FullScreen for iPad - GesturesAndere standaard gebaren zijn bijvoorbeeld het naar beneden swipen met twee vingers om een tabblad te sluiten, of met drie vingers naar links of rechts voor de vorige of volgende pagina. Door één vinger even ingedrukt te houden krijg je een popup te zien met mogelijke acties. Je kunt ook zelf acties toevoegen voor bijvoorbeeld het switchen tussen tabs, het openen of sluiten van een nieuwe tab, volgende & vorige binnen de huidige tab, het openen of toevoegen van bookmarks, het schakelen tussen normale weergave en de FullScreen modus, het herladen van de pagina of het openen van een URL. Je kunt FullScreen for iPad instellen via het menu Instellingen. FullScreen for iPad is alleen geschikt voor gebruik op iOS 3.2.x en 4.2.x. Hieronder kun je het menu met instellingen voor FullScreen for iPad bekijken en ook een demo video.

FullScreen for iPad - Instellingen

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

FullScreen for iPad is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.