FlyTunes krijgt meer dan 350 audio- en videochannels

FlyTunes heeft uitbreiding gekregen: er zijn videochannels toegevoegd en je kunt nu ook podcasts beluisteren. In totaal is het aantal channels nu gegroeid tot boven de 350.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

FlyTunes 1FlyTunes heeft een flink aantal verbeteringen doorgevoerd in de online dienst, waarmee je onderweg naar webradio kunt luisteren. Het aantal stations is uitgebreid en er zijn video- en podcast-channels toegevoegd. Het is niet de enige online dienst waarmee je radio kunt luisteren: iRadio en MNPLight kunnen dat ook en zelfs Muxtape past wel in dezelfde categorie. Omdat FlyTunes als webapplicatie in Safari draait, is er geen jailbreak nodig. Sinds FlyTunes tijdens de CES (januari 2008) werd gelanceerd, is het aatal gebruikers sterk gegroeid.

Er waren al meer dan 200 channels beschikbaar, zowel met audio als met video. Onderwerpen als technologie, business, nieuws, entertainment en politiek komen aan de orde. Gisteren is dat aantal gegroeid naar 350 kanalen waar door je nog meer keuze hebt dan betaalde satellietradiodiensten.

FlyTunes 2FlyTunes heeft een nieuwe interface gekregen waarmee je sneller een geschikt channel kunt vinden, door twee keuzes te maken. Bij elk channel heb je de mogelijkheid om een sms naar je vrienden te sturen, zodat zij ook kunnen luisteren. In het onderdeel MyGuide kun je een persoonlijke radiogids samenstellen. Luister je nooit naar Salsa en Gospel, dan kun je deze en andere genres uitschakelen. Losse channels uitschakelen kan trouwens ook.

FlyTunes is gratis te gebruiken door naar www.flytunes.fm te gaan in je mobiele browser.

Meer info: FlyTunes persbericht

Bedankt, Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 8:22
Categorie Apps
Onderwerpen audio, Podcast, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.