Binnenkijken bij nieuwe Apple Store Den Haag

Foto's genomen vanuit de Apple Store in Den Haag laten zien hoe ver de verbouwing van de winkel is gevorderd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag teaserHet was een tijdje stil binnen de toekomstige Apple Store in Den Haag, maar de verbouwing is inmiddels weer voorgezet. MobileMac wist het half verbouwde pand binnen te komen en maakte daar een aantal foto’s die een voorproefje geven van het winkelpand. Dit is voor het eerst dat we de nieuwe Apple Store zo uitgebreid van binnen kunnen bekijken. De verbouwing is echter nog verre van afgerond: de muren, het plafond en de vloer zijn nog niet bekleed.


Eind 2012 hoorden we voor het eerst dat Apple zich gaat vestigen in de Haagse Passage. Buurwinkels kregen van Apple onlangs een brief waarin werd beloofd dat de winkel op 14 juni 2014 de deuren zal openen. Zodra de winkel opent is iCulture daar uiteraard bij, om verslag te doen vanuit de waarschijnlijk lange rij Apple-fans die de winkel willen betreden.

De verbouwing van de Apple Store vindt achter gesloten deuren plaats, maar MobileMac stuitte op een open deur terwijl het pand al verlaten was. De politie werd gebeld om te controleren of er iemand naar binnen was geslopen, een moment waar de fotograaf vervolgens gebruik van maakte om het pand van binnen te bekijken. We hebben eerder al foto’s van de verbouwing gezien, maar deze werden rond het winkelpand in de Haagse Passage gemaakt. Dit zijn de eerste foto’s binnen de winkel.

Apple opende eind afgelopen jaar de Apple Store in Haarlem. Sindsdien telt Apple twee officiële winkels in Nederland: in 2012 werd de eerste locatie geopend in Amsterdam.

Apple Store Den Haag 2

Apple Store Den Haag 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.